Ubij ih nježno!

Zašto se digla tolika frka oko mlaćenja imigranata na hrvatskoj granici? Zato što je hrvatska policija opet bila posebno surova.

Ima li u ovoj priči išta nejasno? Hrvatska policija i specijalci imaju pendreke kao dio opreme da bi ih upotrijebili. Lokaciju na kojoj će mlatiti ljude ne određuju sami. Za to su plaćeni od pet do sedam tisuća kuna mjesečno.

Hoće li razbijati glave navijačima, antimaskerima ili imigrantima odlučuju političari. Hrvatski političari su korumpirana bagra. Naravno, slažem se, čula sam za Kurza, i on je korumpiran, i on je smeće. Ne pada mi na pamet samo hrvatske političare proglašavati bagrom. Svi su političari kriminalci ma gdje rasli, da nisu bavili bi se nekim drugim poslom.

Zašto se hrvatska policija trenutno njiše na stupu svjetskog srama? Zato što su nezavisni mediji objavili snimku hrvatskih zločinaca. „Nezavisni mediji“? Postoje li nevine kurve? Sve „nezavisne medije“ netko plaća, svi „nezavisni mediji“ objavljuju ono što im naredi gospodar.

Tko je gospodar pravedno ogorčenih zapadnih medija? Zapad. Zapad su demokratske velesile poput Britanije, Francuske, Austrije…. Njihovi su čelnici razbojnici, neki na slobodi, nekima se tek prijeti kućnim pritvorom ili nanogicom, jadni Sarkozy. Znamo kakvi su gospodari Evrope. Mogu li njihove sluge, „nezavisni mediji“, biti bolje? Da je ekipa „nezavisna“ ili bar minimalno profesionalna bolje bi istražila priču.

Tko plaća hrvatske „divljake“ koji na hrvatskoj granici mlate imigrante, „neki u tome čak i uživaju“, kako na jednom od hrvatskih teve ekrana reče novinar. Kako znaš da uživaju? Uživaš li ti u svom prljavom poslu?

Batinaše plaća država Hrvatska i to bijedno. Lovu za njihove akcije daje Zapad. Zapad ne želi tamnopute „teroriste“ u svojim zemljama. Koliko Hrvatska diže love na tom biznisu? Tko je „Hrvatska“? „Hrvatska“ su njezini političari. Oni od Zapada dobivaju milijune eura da bi se palicom razvalila svaka tamna glava koja pokuša stići u Raj.

Kamo je otišla lova koju je „Hrvatska“ dobila da bi prebila čim više „terorista“ u jedinici vremena? Na plaće čuvara granice nije. Na opremu nije, palice su jeftine. Na gradnju vrtića, škola, staračkih domova, studentskih domova, socijalnih stanova, na opremu bolnica, nije.  „Hrvatska“ je lovu koju je dobila za čuvanje granica „civilizirane“ Evrope potrošila na kurve, automobile, dečkiće, vile i jahte hrvatskih političara.

Pa ipak, kad „nezavisni mediji“ kojima ne pada na pamet pitati Zapad zašto plaćaju „Hrvatsku“ da razbija glave obrasle tamnom kosom, objave „zastrašujuće snimke“ zlostavljanja sirotih ljudi, onda najebu oni koji su plaćeni da bi mlatili. Umjesto da najebe ministar. Ne zato što je „kriv“, hrvatski ministri su sluge Zapada, ne kreatori bilo kakve politike. Trebao bi najebati onako kako je najebao  Kurz koji nije krao ni više ni manje nego ostali evropski kurzi. Političari bi s vremena na vrijeme trebali dobiti po kurzu da se glupom narodu poruči kako se nešto ipak kreće.

Kreće li se nešto? Kreće. Prema Evropi bauljaju milijuni i nema te sile koja će ih zaustaviti. Danas ih mlate palicama, sutra će ih ubijati, zidovi i prepreke od bodljikave žice već se dižu. „Civilizacija“ se brani od „divljaka“, a ne kuži da je njeno vrijeme isteklo.

Da smo mi obični, mali građani Hrvatske pametni pomogli bismo „divljacima“ da prijeđu granicu i odu tamo kamo žele. Jasno mi je da pišem pizdarije. Da su obični, mali građani svijeta ma gdje živjeli „pametni“, svijet bi drugačije izgledao.

Ovako…Ruku na srce, kad pogledamo oko sebe, svima bi se trebalo jebati što nam se dešava na granici. Zapravo, i jebe nam se. Problem Hrvata je kamo pobjeći iz Hrvatske, ne kako je obraniti.