Ubi me Top!

Bio je hladan, maglovit i tmuran dan. Nisam znala što ću sa sobom. Skočila sam na Mrežu. Možda se netko bogat i sretan ubio? Da li je još neka od naših javnih ženskih ostala bez muža?

Zašto partneri ostavljaju žene koje mogu laserskom liposukcijom skinuti salo sa trbuha pa ga za istu cijenu uvaliti u jagodice? Te ženske imaju sve.

Silikonsku guzicu i silikonske sise i leće plave poput neba i ekstenzije do one guzice i struk četrdeset i napumpane usne koje mogu bez problema usisati svaku cijev bez obzira koliko cola ima u promjeru.

Pa ipak…Ostavljaju ih partneri. Zato jer nisu, to je u Americi najnoviji hit, sve piše u Jutarnjem, u trideset minuta došle do nove brade?

Neki doktor Milenović tvrdi kako je augmentacija aloplastičnim implantatom najčešća operacija u estetskoj kirurgiji. To je spas za profil ljudi sa malom bradom.

Da su te ženske sebi skratile bradu danas ne bismo čitali ispovijesti jadnica dugačke brade. A pravi dečki odoše u…Kamo su otišli dečki naših očajnica?

Prva sam koja odgovaram na pitanje svih pitanja. Otišli su sa ženama koje kupuju grudnjake i steznike preko Top Shopa. Nemam love za lasersko skidanje sala sa trbuha što ne znači da moram ostati bez muža.

Ne, ne želim ostati sama. Zato sam nazvala besplatan broj. Kad su se javili rekli su da su oni Top Shop i neka čekam da me nazove netko od njihovih.

Htjela sam kupiti steznik, \”prozračan, bez vidljivih linija\” koji \”skida dva broja\” i grudnjak \”prozračan, bez vidljivih linija\”, \”lagan poput zraka\”, \”za nošenje preko dana i noći.\”

Ovo nošenje \”preko noći\” posebno me privuklo jer moje sise \”preko dana\” savršeno stoje zahvaljujući čeličnim nosačima, trakama, naramenicama koje se mogu regulirati…

U krevetu moj partner mrzi sve čelično zato jer mu se jednom žica zabila u dlan pa smo morali na Hitnu i još su mu dali injekciju protiv tetanusa.

Zato me oduševilo da će moje oružje strpati pod kontrolu \”nešto prozračno i lagano poput zraka.\” Naravno da nikoga ne možeš uvući u krevet ako nisi bar \”dva broja manja\” pa sam planirala kako ću danju biti u \”prozračnom stezniku bez vidljivih linija\” koji će mome mužu pokazati put prema grudnjaku \”laganom poput zraka, tri komada po cijeni za jedan komad. Boja kože, crni, bijeli.\”

Ostalo će biti stupanje prema zlatnom piru. Čekala sam, čekala i čekala. Bila sam dobro raspoložena jer oni u Topu preko Neta poručuju, \”noći su hladne, dani su magloviti, ali kod nas dani nisu magloviti ni noći nisu hladne\” jer vam poklanjamo \”besplatnu dostavu.\”

Čekala sam i čekala. Magla se povukla iz moga života, dani više nisu bili tmurni, osjećala sam seks u zraku. Tisuće Hrvatica okrenulo je isti broj, tko želi sam biti u noćima hladnima? Čekala sam, čekala…

Najzad me nazvao. Dubok, ugodan, muški glas. Razgovarali smo četrdeset minuta. Sve sam mu o sebi ispričala. Bokovi su mi preširoki, zato ono \”prozračno bez vidljivih linija\”, sise su mi krupne ali vise.\”Koliko krupne, gospođo?\” \”L.\”

\”L? Nemoguće! Danas ni jedna žena nema sise L. Možda M?\” Obuzeta beskrajnim sramom tiho sam ponovila, L.\” \”Uzmite metar!\” \”Kakav metar?\” \”Običan metar.\”

Uzela sam metar pa limenu traku izvukla iz kutije. Koliko da izvučem?\” \”Što izvlačite?\” \”Metar.\” \”Gospođo, ne taj metar nego krojački metar.\”

\”Krojački metar, što je to?\” \”To je onaj metar koji žene upotrebljavaju za uzimanje mjere.\” \”Koje mjere?\” \”Obujam grudiju.\” \”Nemam metar ali znam broj, 85 D.\”
\”Rekao sam, to je između S i M.\”

\”Da imam grudi S ne bih imala muža, treba mi grudnjak L.\” \”Ahahaha…Elovi su prodani.\” Nisam željela da moj dan ostane hladan, maglovit i taman.

\”A steznik?\” \”Šta steznik?\” \”Imate li steznik L?\” \”Mislite na prozračan, bez vidljivih linija…\” \”Da.\” \”Naravno.\” Rekla sam mu adresu i čekala besplatnu dostavu.

Volim kad mi poštar na vrata donese paket, uvijek mislim da dobivam poklon. Ne znam koliko je prošlo hladnih noći, maglovitih dana, a sve je bilo tako tmurno. Poštara nigdje.

Zato me svakoga dana mailovima gađa Top i nudi mi od igle za po noći do prozračne lokomotive bez vidljivih linija. Podivljala sam. Dani su mi utonuli u mračinu, noći su postale ledene, mužu već mjesecima ne pada na pamet zgrabiti u šapu nešto bez ambalaže. Obećala sam mu rajske užitke bez vidljivih linija.

Topu sam uputila oštar prosvjed. Prestanite me bombardirati! Uzalud. Mailovi i dalje stižu, moje sise nisu u nečemu \”laganom poput zraka\” a kroz tri sloja odjeće iz aviona mi se naziru vidljive linije nevidljivih gaća kupljenih u Lisci.

Ako znate nekoga u Topu i Shopu zamolite ih da me, ili prozrače bez vidljvih linija, ili otkače.

4 Comments

  1. baba 29.10.2012
  2. Nataša Gajić 29.10.2012
  3. ksenija savić 30.10.2012
  4. jelena 03.11.2012