Ne jebi dok zviždiš

Svaka žena zna da je silovanje najomiljeniji muški sport. Dečki u miru siluju cure i žene jer znaju da svima njima baš njihov kurac fali, u ratu ih siluju u ime domovine čiju uniformu nose. Oni tako svojim kurcem, ako pripadaju moćnoj naciji, Americi, primjerice, šire mir i dobro. Amerikanci su poznati po tome da ne jebu samo žene u zemljama u koje donose demokraciju nego i trideset posto svojih kolegica koje rijetko o tome govore jer je pristajanje na silovanje, ako si žensko i ako služiš u američkoj vojsci, zapravo častan čin. Pomažeš herojima da se opuste.

Ne gledaju Ameri blagonaklono baš na svako silovanje. Roman Polanski morao je  napustiti Ameriku jer je pred četrdesetak godina pričepio tada trinaestogodišnju curicu Samanthu Geimer. Kad Ameri zagrizu ne puštaju iako je silovatelju, danas sredovječna žena, sve \”oprostila\”. Švicarci su Polanskoga ipak morali uhititi da bi ga izručili Americi koja pamti ali ne prašta. Ipak, drž\’, ne daj, kulturnjaci diljem svijeta digli su se u obranu \”umjetnika\”, tvrdili su da je zločin davno u zastari i da zbog jebanja curice ne bi u zatvoru smio provesti ostatak života  čovjek koji je zadužio svijet snimajući krasne filmove. Platio je jamčevinu i čekao rasplet sa slobode. Švicarska je popustila i evo Polanskoga, ne jebe ali šeće slobodan.

A kako se na silovanje gleda u Švedskoj vidimo ovih dana. Tamo nema labavo. Junak snova svih nemoćnih ovoga svijeta Julian Assange pritvoren je u najvećem zatvoru u Engleskoj, tako piše Index, i bit će izručen Švedskoj jer je u kratkom vremenu \”silovao\” čak dvije gospodične. jednu je silovao na način da mu je u njenom stanu u koga ga je sama pozvala puknuo kondom kod drugog \”silovanja\”, a drugu je silovao dan ili dva dana kasnije jer je, kad je u njenoj kući uz njen blagoslov krenuo na drugo\” silovanje\” odbio navući kondom. Najveći svjetski silovatelj ostat će u engleskom pritvoru do 14. prosinca a onda će se odlučiti o njegovom izručenju Švedskoj.

Švedska, to znamo, zemlja je hipersenzibilna na silovanje u bilo kakvom pakovanju. Bez kondoma, sa kondomom, sa raspadnutim kondomom…Švedska je za  \”silovane žene\” obećana zemlja. Za one druge malo manje. Kad je nedavno umro njihov  najuspješniji i trenutno najpoznatiji pisac Stieg Larsson njegova nevjenčana žena Eva Gabrielsson, koja je s njim u istom stančiću od pedesetak kvadrata provela 32 godine, ostala je bez ičega. Švedska, zemlja koja je cijelom svijetu primjer kako pomagati silovanoj ženi kojoj među nogama ostane crknuti kondom, ne izjednačava bračnu i vanbračnu zajednicu makar ona trajala desetljećima.

Naravno da ova priča o Julianu Assangeu osnivaču Wiki Leaks-a nema baš nikakve veze sa silovanjem. Da ima sigurno o toj temi ne bi novinari ništa pitali američkog ministra obrane Roberta Gatesa koji je u Afganistanu sa širokim osmijehom primio vijest da je najzad uhićen čovjek kome je u Švedskoj puknuo kondom.

 Civilizirani svijet je na nogama. Svi su na strani \”jebača\” Assangea jer je čitavom svijetu otkrio istinu tko su najveći svjetski silovatelji. Assange se s pravom boji da će zbog nenavlačenja kondoma biti izručen Americi. A onda neka mu bog pomogne. Ostat će i bez glave i bez kurca i bez očiju i bez ušiju, kroz jaja će mu provoditi struju ili ga živoga premazati medom, zakopati ga u pijesak pa pustiti da mu mravi pojedu oči.  Ili će ga baciti u ocean a o grešni kurac će mu objesiti komad betona. Ameri su oduvijek bili maštoviti.

Svi mi, čitav je svijet činom uhićenja Juliana Assangea dobio poruku, tko jebe, taj najebe.


31 Comments

 1. ivet
 2. Jelena Stojanovic
 3. Lex
 4. Druga Srbija
 5. Druga Srbija
 6. Mladen
 7. vlatko
 8. Druga Srbija
 9. Druga Srbija
 10. Vanco Runteski
 11. Irena
 12. Jadranka Nicin
 13. fixer
 14. stanko vrazovic
 15. Vojvodinac
 16. Paul
 17. martina n.
 18. Sladjana
 19. 777stella
 20. Slobodam Jelovac
 21. Slaven Hrvatin