Smrt mrakobjesju*

Čitam što sve u programu imaju esdepeovci, hadezeovci, mostovci i nigdje ne vidim da ti dečki do idućih izbora namjeravaju krasti, trošiti stotine tisuća naših kuna na putne troškove, državnim helikopterom, većina ga zove helihopter, letjeti dragoj u zagrljaj, glađu moriti dječicu, lizati oltare sa kojih povampireni biskupi proklinju Jugoslaviju…

Jebite se, biskupi. U ratu sa Titom nemate šanse. Dok je taj zlotvor upravljao našim životima kontejneri nam nisu bili restorani, popovi nisu gradili sebi nebodere u parkovima, nisu klince vozili u džipovima i kresali ih u svojim dvorcima, a Majka Božja je bila Majka Božja a ne povod da ludi biskup sa imenom Majke Božje na poganim ustima jebe mater Titu. Kad će netko našim poludjelim biskupima javiti da Jugoslavije više nema a ni Tito se baš dobro ne osjeća.

Jedva čekam da dođem na vlast. Zato glasajte za SMS, izbacite svoj bijes. Ne vjerujte dečkima koji se ovih dana uvučeni u skupa, siva odijela razbacuju obećanjima. Jebe se njima za vas i mene, a meni se uopće ne jebe, ja sam ozbiljna ženska. Idem redom.

Demografska obnova

Kontracepcijska sredstva dijelit ću samo našim političarima. Svaki put će prije jeba na njega morati navući tri kondoma da im se zatre sjeme. A običan puk…E, on će se pod mojom vlašću morati kresati na svakom koraku. Kontracepcijske tablete će biti zabranjene osim za članice Esdepea, Hadezea, Mosta i ostalih bolesnica. Kondomi će za vas koštati tisuću eura i još će biti probušeni.Članovi SMS-a morat će se međusono jebati poput zečeva.

Svim će političarima biti oteto ono što su pokrali. Milijarde eura bit će potrošeno na hranu za djecu. Za vrijeme moje vlasti u zagrebačkim dječjim vrtićima tridesetoro dječice neće se mlatiti oko jedne naranče ali će autor tog projekta, gradonačelnik Bandić, imati pravo na jednu kontejnersku naranču tjedno. I još ću mu službeno ukinuti pravo na vijagru.

Banke

Banke ću pretvoriti u staračke domove, a lovu podijeliti mojoj sirotoj rodbini. Svi koji su digli nepovoljne kredite vraćat će ih meni ali uz mnogo nižu kamatu. Naredit ću da se vlasnike banaka objesi na Trgu bana Jelačića. Imat će pravo da dnevno požderu deset kuna a narod će im donositi vodu sa Bandićevih fontana.

Nezaposlenost

Nezaposlenih neće biti jer će milijun nezaposlenih biti moji tjelohranitelji. Vozit ću se u Audiju A60, tamna stakla, ispred moga Audija jurit će pedeset policijskih kola, sirene, svjetla, iza moga Audija sedamdeset policijskih kola.

Unuka ću posjećivati svaki vikend, psihijatri iz Metkovića tvrde da unučići popizde ako jednom tjedno ne vide nonu političarku. I oni će imati tjelohranitelje i moja djeca i partneri moje djece i svatko od nas će imati jahtu a na svakoj jahti će ploviti pun kurac posade.

Moj unuk Krešo će za šesti rođendan dobiti Audi A40 i šofera i one sirene. U Hrvatskoj neće biti nezaposlenih kuhara, svi će za mene kuhati jer imam problema sa želucem otkako imaju Hrvatsku. Kad ja zgrabim Hrvatsku sa želucem će imati problema oni.

Milanović će mome unuku predavati latinski, Plenković francuski a Petrov vjeronauk. Bandić će za moju mačku sagraditi fontanu. Naravno da će svi volontirati.

HRT

HRT će se zvati VRT

Zdravstvo

Liječit ću se u Americi.

Kultura

Jebeš kulturu.

Odnosi sa Vatikanom

Pozvat ću u posjet papu, Zagrebom će se voziti u tenku a moja će televizija prenositi direktno kako na njegov tenk nasrću hrvatski biskupi. Dok ih papa bude tenkom gazio Bozanić će preklinjati, milost, milost, milost, Oče. Uzalud. U mojoj Hrvatskoj kardinal će postati biskup Uzinić.

Politika

Kad ja dođem na vlast ukinut ću prošlost.

*
Sloboda narodu