Odjebite, ratnici!

Ja sam se sa svojim mužem sve dogovorila. Smiješ gledati rukomet, nogomet, odbojku, košarku, snuker, tenis, kad ja nisam doma. Političare ne smiješ gledati ni onda kad me nema. Ako ne bude tako, razbijam televizor.

Danas sam stupila u dnevni boravak. Na ekranu sam vidjela nešto u odijelu, imalo je i kravatu, izgleda da su luđaci opet provalili u Sabor. Ono nešto je govorilo kako u Vladi sjedi neki Srbin koji dovoljno često ne govori: \”Domovinski rat, Domovinski rat, Domovinski rat…\” Pa je ono u kravati reklo i da naš premijer dovoljno često ne govori: \”Domovinski rat, Domovinski rat, Domovinski rat….\”

Razbila sam televizor, Philips, promjer 150 cm. Ono u odijelu je dio ekipe koja stalno preko svih medija grmi o Srbima, Domovinskom ratu, Srbima, Srbima…

Gdje oni u Hrvatskoj vide Srbe? Zaboravili su da su krenuli Tamo Daleko kamo su ih organizirano vodili Milošević i Tuđman, Ameri su označili stazu. Ta ekipa lovaca na Srbe kojih nema broji jedno pola milijuna komada. Oni su se dragovoljno u Domovinskom ratu borili i izborili za penzije od sedam do pitaj boga koliko tisuća kuna, za kuće, automobile, radna mjesta, sjedenje u Saboru i pričanje pizdarija na ekranima svih televizija.

Kako ne osjećaju da su dopizdili i bogu i vragu? Rat je za Hrvate i Hrvatice koji nisu ni ratni zločinci ni ratni ni mirnodopski profiteri ni drkadžije u Saboru prošlo svršeno vrijeme. Jebe se tim Hrvaticama i Hrvatima, i ja sam među njima, tko koliko često spominje Domovinski rat. Jebo vas rat, ratnici! Ostavite nas na miru.

Jasno mi je da niste svi glupani, oni najglasniji među vama samo su vješti manipulatori, ovo neće ući u vaše glave, ipak, ispričat ću vam priču.

Bio tako jednom rat između Francuza i Nijemaca. Pobijedili su Francuzi. Njihova najpoznatija modna kreatorica Coco Chanel bila je njemačka kurva. I? Što mislite? Jesu li Francuzi šezdeset godina govorili o kurvi Chanel, tražili posmrtno uvaljivanje njenog kostura u katran i posipanje perjem? Jesu li tražili da se zatre ime Chanel za sva vremena jer je gospođa davala pičke njemačkim oficirima koji su pobili stotine tisuća Francuza, Pariz im pretvorili u bordel, pokrali umjetnine….

Ne, gospodo dragovoljci. Francuzi su učinili ono što čine svi pametni narodi, povijest su pohranili u povijest. U miru već šezdeset godina Nijemcima prodaju torbice Chanel, marame Chanel, parfeme Chanel…Kužite, kreteni? Treba slaviti život, ne se stalno vraćati u prošlost, valjati u krvi i zazivati novi rat do koga neće doći jer je Hrvata i Hrvatica u ovoj zemlji sve manje.

Znam da ste retardirani, ipak ću vam reći što bismo mi danas i ovdje morali učiniti Srbima koji su tamo.  Trebali bismo naći načina kako im prodati kajmak.

Vaše, sad već tridesetogodišnje trabunjanje, je veleizdaja.

Odjebite, ratnici!

U našoj se kući gleda samo tenis, snuker, nogomet, rukomet, hokej, odbojka, biciklizam i, pretpostavljam, porno filmovi. Dok mene nema doma. Muž i ja davno smo se dogovorili, kad ja stupim u kuću zrak mora biti čist ili razbijam televizor. Danas sam ga razbila, Philips, promjer 150 cm.

Koliko puta treba reći muškarcu koga si nekad voljela, a danas slaviš tridesetogodišnjicu zajedničkog života, da se dogovor između njega i mene mora poštovati? A kvocijent inteligencije mu se sigurno vrti oko stotke? Doduše, došla sam doma petnaest minuta prije dogovorenog vremena, zato metem Philips krhotine. Ne, nije mi žao.

Bilo je ovako. Kročila sam u dnevni boravak, na ekranu je nešto u odijelu, imalo je i kravatu, izgleda da su najveći hrvatski luđaci opet provalili u Sabor, laprdalo o Domovinskom ratu i kako neki hrvatski Srbin koji sjedi u Vladi nikad nije izgovorio \”Domovinski rat\”. Toga Srbina koji sjedi u našoj Vladi treba izbaciti iz Vlade ili prisiliti da stalno govori:\”Domovinski rat, Domovinski rat, Domovinski rat…\” Ono na ekranu moga pokojnoga Philipsa bilo je izvan sebe zato jer ni naš premijer dovoljno često ne govori:\”Domovinski rat, Domovinski rat, Domovinski rat…\” Ono na ekranu nije jedino obuzeto bjesnilom, zapjenušana je i njegova ekipa.

Tko su njegova ekipa? Pretpostavljam, ono to nije reklo, bar ne prije nego sam razbila Philips promjera 150cm, da su to \”dragovoljci Domovinskog rata\”. Tko su ti dragovoljci znamo. Oni su nekoliko stotina tisuća komada nečega što stalno govori: \”Domovinski rat\”, \”Domovinski rat\”, \”Domovinski rat\” i za to dobivaju od sedam do pitaj boga koliko tisuća kuna mjesečno. Eto, zato ja ne gledam televiziju. Nadrkana perad. Kako mogu trideset, jebote, t r i d e s e t godina nakon rata kokodakati isti tekst, kokoši, oprostite na uvredi, i očekivati od mene da neću razbiti Philips promjera 150 cm?

Što oće ti likovi? Nije li jebeni rat prošao? Nisu li oni u tom ratu pobijedili? Imaju stanove, kuće, aute, penzije, zašto ne začepe? Srbi, Srbi, Srbi, Srbi… Ratnici, okrenite se oko sebe, uključite svoje kokošje mozgove, oprostite mi, kokoši drage, nisu nama Srbi problem. Odoše Srbi davno putem koji su im pokazali Milošević i Tuđman, a označili Ameri. U Hrvatskoj nema Srba, osim onog jednog koji vama treba više nego želite priznati. Da ga nema o čemu biste…? Ne, neću napisati kokodakali, kokoši će mi oči iskopati. Da ga nema o čemu biste srali? Da završim misao, nama, mislim meni i ostalima koji povremeno čujemo ove kretene, ne trebaju priče o ratu i Srbima, nama treba tekući beton kojim ćemo napojiti labrnje hrvatskih drkadžija.

Povijest je na mojoj strani. Nekad davno, kao što smo mi ratovali sa Srbima, Francuzi su ratovali sa Nijemcima. U ratu su pobijedili Francuzi. Njihova najpoznatija modna kreatorica Coco Chanel bila je njemačka kurva. Možete li vi budalaši u Hrvatskom saboru, koliko god bili tupi i neobrazovani, možete li zamisliti da bi Francuzi mogli šezdeset ili pedeset ili trideset godina govoriti samo o kurvi Chanel i Nijemcima zlotvorima? Francuzi su, i ne samo oni, povijest strpali u povijest, a danas razbijaju glavu kako Chanel torbice i sve ostalo Chanel prodati Nijemcima.

Moram biti sasvim jasna da me i najgluplji hrvatski ratnik može razumjeti. Mi pametni Hrvati i Hrvatice morali bismo danas najprije odjebati ratnike, pa Domovinski rat i razmisliti kako Srbima prodati kajmak.

Sve ostalo je veleizdaja.