Josipoviću, gdje ti je kurac?

Drago Pilsel usudio se reći što misli o nekim kolumnistima. Pritom je upotrijebio jake riječi poput \”kurac\”, \”kopilad\” i tome slično. Pilsel je podivljao jer su mu ti kolumnisti izvukli dijelove mračne prošlosti.

Šesnaestogodišnji gospodin Pilsel je pijan razbijao prozore sinagoge. Dignuti kamen na sinagogu, to je bar svima poznato, zločin je koji ne zastarijeva a ni sitne godine se zločincu nikad ne opraštaju. Kakva strahota u ovoj čednoj zemlji?!

 Poludjela su sterilna, ugledna pera koja \”kurac\” nikad nisu ukucala.  Podivljao je i ugledni političar, polupismeni analitičar svega i svačega koji ima odgovore na sva pitanja osim onoga, zašto mu Istra ovako izgleda. Da sam ja ugledni kolumnist njegovu bih demagogiju poslala u kurac makar zbog toga izgubila kolumnistički poslić.

 Piskarala i političari pomno analiziraju jezik časnoga Pilsela ali ne i politiku brbljavog političara i njegovih pajdaša koji su, između ostaloga, doveli Rockwool u Istru. Tko to tamo truje Istrijane i njihovu dječicu nikoga nije briga, najmanje Dežurnog Brbljavca kome u priči o Pilselu svaki kurac smeta.

 Dobro, o njemu sve znamo ali što je sa Josipovićem koji je toliko obećavao? \”Nova pravednost\”? \”Pravda za sve\”?  Gdje su danas \”pravednost\” i \”pravda\” u Hrvatskoj u kojoj \”ugledni dnevnik\” Pavelića i njegove pajdaše proglašava družbom Majke Terezije ?

 Na taj zločin ne reagiraju čak ni uvijek budni hrvatski Židovi. I oni su začepili. Ne uznemiruje ih novoproglašeni svetac u Hrvata onoliko koliko ih je vjerojatno uznemirio Pilsel star šesnaest godina.

Bitno je da smo mi riješili slučaj \”Kurac\”. Kako čudno? Baš  nikoga ne brine da je čitava zemlja davno u kurcu i da to nema veze sa svjetskom krizom nego sa lopinama na vlasti koje ne mogu podnijeti čak ni Pilselov glasić.

Naravno da je u ovoj bijednoj priči Pilsel nebitan. Ekipa je samo provjerila koliko je Josipović kaktus. Koliko može ubosti. Koliko je kurčevit. Josipović? Da bode ne bi bio tamo gdje jest. Poruka je jasna, mi Hrvati moramo otići u kurac bez kurca na usnama.


18 Comments

 1. Branimir
 2. Aleksa
 3. Luka
 4. rukavčan-andrejići
 5. Preko Okeana
 6. Djuro
 7. prolaznik
 8. Marko
 9. tonci
 10. Ime
 11. đizs
 12. Dikobraz
 13. Ganga Puri
 14. Igor
 15. Kitz