Heil Pozaić!

Pomoćni zagrebački biskup mons. Pozaić grmi sa neke govornice obučen u odijelo po mjeri koje sam mu i ja platila.  Milanović moli svoje ministre da se smire. Njemu kao da nije jasno da tema rata između Crkve u Hrvata i Države nije seksualni odgoj nego borba za vlast.

Tko je jači? Pripadnici zločinačke organizacije sa najdužim stažom u ljudskoj povijesti ili skupina siročića u našoj Vladi koja usrana drhti pred nadrkanim mužjacima iz crkvenih redova. Ako ne budu dobri, momci u crnom raspištoljit će se do kraja. Kako da se uopće mogu više razulariti?

Nazvati Vladu i Milanovića \”nacistima\”, ako je i od Crkve, previše je. Bijedno je što se lopinama koji iz prazne državne kase grabe zadnju lipu suprotstavljaju samo dva ministra. Jovanović i Matić. S Jovanovićem bi Crkva još nekako mogla izaći na kraj, Milanović će ga pod njenim pritiskom sigurno smijeniti. Ali Matić? Žarko me zanima kako je u Crkvi odjeknulo kad je Matić, najveći živući hrvatski heroj,  Pozaića proglasio Miloševićem.

Čime smo mi Hrvati, kukavice, šutljivci, podrepaši, bijedne, drhtave lignje zaslužili Matića veliko je pitanje? On je jedini političar u povijesti ove Hrvatske na koga mi građani možemo biti ponosni. Ako i njega Milanović smijeni da bi tako pozaićima dokazao da nije \”nacist\” neka nam bog pomogne.

Svaki i poluobrazovan čovjek zna da ne bi bilo nacizma da nije bilo Katoličke crkve. Milanoviću, prije nego se totalno pretvoriš u štracu baci oko na ove fotkice!

Preneseno s portala CroInfo

\"Schachleitner

 

\"Cesare

 

\"Biskupi

 

\"Orsenigo

 

\"Nacistički

Cijelu fotogaleriju pogledajte na portalu CroInfo.


39 Comments

 1. martina n.
 2. itizaj JOŽA
 3. ramiza mutapcija
 4. MIlorad Ivanić
 5. mia
 6. Dex
 7. Domagoj Bogoljub
 8. jovan martinović
 9. wilma
 10. prolaznik
 11. webe rlily
 12. Kako ministar Matić?
 13. Libero
 14. Rada
 15. Preko sveta
 16. Domagoj Bogoljub
 17. Pietro
 18. Kira
  • itizaj JOŽA
 19. Advokat
 20. Domagoj Bogoljub
 21. Cukunio
 22. Običan čitalac
 23. Cukunio
 24. Kira
 25. menstruacija
 26. Aneta
 27. break
 28. scorpiorex