E, moj Marxe!

Nitko normalan u Hrvatskoj danas ne čita novine, ne gleda televiziju, ne prati portale. Ipak, vijesti iz ove Doline Strave i Užasa stižu li stižu. Saznadoh tako, protiv svoje volje, da neki šoferi u nekom ministarstvu imaju mirovinu u iznosu od 12.000 kuna, dodatno zarađuju vozeći naše ministre, a boluju od PTSP-a, što im je ogromna prednost. Ne treba tražiti logiku u hrvatskim govnima kojima nas naša Vlada gađa svakodnevno. To je jednostavno tako i amen!

Ne treba tražiti ni logiku zašto umirovljeni sveučilišni profesori rone u kontejnerima, zašto umirovljeni inžinjeri nakon četrdeset godina staža imaju mirovinu tri puta manju od konjusina koje u punoj snazi, umjesto da nešto rade u skladu sa svojom stručnom spremom, prevoze stoku okolo, službeno ludi. \”Stoka\”. Uvredljivo? \”Konjusine\”. Uvredljivo? Stvarno ste kreteni ako od visokoobrazovane gospođe koja ima mirovinu 2000 kuna očekujete političku korektnost.

Živimo u nevjerojatnoj zemlji. Na jednoj su strani besprizorni kriminalci koji u zlatu plaćaju svoje pitiespitičarske sluge, mahom \”heroje\” Domovinskog rata, s druge je strane neopisiva bijeda i sirotinja koja glasnim, bahatim gadovima ne postavlja nikakva pitanja.

Zaboravila sa treću stranu koja bi mogla biti i prva. Crkva u Hrvata. Zločinac do zločinca, gad do gada. Koriste svaku priliku da bi veličali fašizam, NDH kao rajski vrt za \”nas Hrvate\” i Jasenovac kao odmaralište za umorne Srbe, Cigane, Židove i krivomisleće Hrvate.

I dok čitav svijet analizira mnogobrojne grijehe katoličke crkve od kojih je silovanje djece samo jedan u nizu, našim u zlato obučenim \”svecima\” Jasenovac je top tema. Doduše, kardinal Bozanić je ovih dana, zaista ničim izazvan, rekao kako Crkva \”krvari\” zbog onoga što su neki pojedinci u crkvenim redovima radili djeci. Josipe, ako je i od tebe, previše je. Kardinali jebu dječicu u guzicu, a krvari Crkva?

Ne, nije se lako nositi sa hrvatskim svećenicima.

Bozanić će prije reći da je dobio menstruaciju nego priznati da živi poput cara zahvaljujući \”milodaru\” koji mu udjeljuje Država bez našeg blagoslova. Jebe se Bozaniću. Zna on sa kakvim narodom ima posla. Oni koji su ostali plaćat će liječenje njegovog \”krvarenja\” sve dok im rodbina ne plati pokop uz popa lopinu i pedofila.

Pametniji ionako odavno više ne stanuju ovdje. Ne, ne treba talasati, misle građani ovog sranja u kome živimo, ipak smo, mi Hrvati, prvi put u povijesti \”svoji na svome\”. Zašto nitko ne vidi da smo svi na njihovome, pitaj boga.

Kad sam već kod talasanja, naravno da je \”talas\” srpska riječ, fuj, fuj, ovih je dana Pupovac, šef hrvatskih Srba, u Zagrebu dobio \”nešto hrane\” u glavu. S njim je bio neki Milošević, saborski zastupnik. I on je dobio \”nešto hrane\” u glavu.

Nitko od nekoliko stotina tisuća \”hrvatskih dragovoljaca\” u tome ne vidi problem. Dapače, sigurna sam da misle da je u Zagrebu bila na djelu ona poznata hrvatska, tko tebe kamenom, ti njega kruhom. Što su nam sve Srbi radili u ratu ne treba spominjati, u tom kontekstu, drugoga danas u Hrvatskoj ionako nema, onaj četnički dvojac je i dobro prošao. Na svojoj su koži osjetili hrvatsku katoličku milost.

I tako, umjesto da uživam na prekrasnom hrvatskom suncu u svom predivnom hrvatskom vrtu ja ponekad pozdravim prolaznike na cesti, pa čujem što ne želim čuti. Hrvatskom se valja fašizam. Danas se Srbi gađaju \”kruhom\”, sutra će se gađati kamenom, nožem, metkom, tromblonom. Mi Hrvatice i Hrvati okretat ćemo pogled na drugu stranu jer ne želimo krenuti na oporavak u neki novi Jasenovac koji se sigurno već gradi u ovoj zemlji katoličkoj.

Marx ili netko njemu sličan je rekao da sirotinja diže revoluciju tek kad nema što izgubiti. Taj Marx ili netko njemu sličan nikad u životu nije sreo ni Hrvaticu ni Hrvata.