Đokad

Ne mislim da su svi muškarci niža bića ali svi muškarci jesu jadna bića. Posebno kad krene proljeće. Zašto siročići baš u proljeće moraju biti seksualno hiperaktivni? Ovih dana svakih pola sata gledamo reklame koje će jadničcima pomoći da njihov đoko bude tvrd poput armiranog betona.

Farmaceutska industrija im šalje poruku. Moraš jebati u sedamdesetoj onako kako si jebao u sedamnaestoj. Međutim… Čula sam da dečki imaju prostatu. To je neka žlijezda koja im otekne pa između četrdeset i pete i sto pete otežano piške. Zato im se stalno nude prostamin, prostatin, prostasol, prostamol. Frka je velika jer pišanje ima neke veze sa tucanjem. Muškarci bi mogli bez pišanja, bez kresanja nikako.

Zanimljive su te reklame. Vidiš sijedog muškarca, pedeset i pet mu je godina tek. U jednom trenutku tužno gleda u gumeno crijevo iz kojega kapi tužno padaju na suhu travu, onda vrtlar u sebe ubaci prostamlaz. Kakva promjena, čovječe?! Iz cijevi štrcne tako visoko da susjedu opera krov od kuće. Svo to zalijevanje vrta nekako je ponižavajuće. Zašto dečki ne mogu progutati direktnu poruku? Zato jer im je netko rekao da sve na svijetu stalna mijena jest osim čvrstoće njihova kurca.

Onaj sredovječni gospodin na našoj je televiziji vlažio vrt prošle godine. Ove je bolje prošao. Na ekranu se najprije ukaže fenomenalna dvadesetogodišnja ženska guzica u crnoj, uskoj miniminiminisuknji. Noge visoke dva metra stupaju prema klupi u parku na kojoj ih čeka sjedokosi muškarac. Ne vidimo ženi glavu, što će ženi glava, u prvom je planu Njegov osmijeh. Veseljak se znakovito smije jer zna što čeka Noge kad on proguta đokoplex.

U tom džordžu… Da, definitivno, bolje zvuči džordž nego đoka. U tom džordžu postoje, nemojte me držati za riječ, anatomija mi nije jača strana, nekakve vene i arterije. Neke od tih žila koje bi trebale biti široke se sužavaju a one koje bi trebale biti uske se proširuju. Kurac te promjene tumači kao zapovijed: moraš biti puž i spavati zimski san do smrti!

Zato on, umjesto da se, kad u blizini osjeti suprugu svoga vlasnika, pretvori u bejzbol palicu, ostaje šaka jada. Njegov šef to ne tumači onim sužavanjima i proširivanjima nego uzrok vidi u mlohavoj guzici svoje žene. Kreće u lov na tvrđe ili tuđe meso. Vjeruje da je tvrdoća zarazna a tuđe meso pužomor.

Najnoviji primjer iz života. Predsjednik Obama sindrom puža liječi, navodno, krešući jedinu preživjelu Kenedicu koja je američka ambasadorica u Japanu. Bila je predražesna curica na pogrebu svoga oca. Bože, kako vrijeme leti!

Elem, kad vlasnici uspavanih slinavaca shvate da im jedino kemija može pomoći krenu gutati tvrdoplexe, udriplexe i prodriplexe dok ih smrt od žena ne rastavi.

Zašto pišem o ovoj temi? Zato jer sam žena, dakle, privilegirano biće. Nama se nakon četrdesete baš ništa ne dešava. U strop možemo jednako strastveno gledati kao i u četrnaestoj i razmišljati o košuljici.

Kupit ćemo je u Haendemu kad, ako, puž, najzad, pljucne.

foto: Sundve


66 Comments

 1. MariLu
 2. Lana
  • Njanja
  • Zeljko
   • noname
  • Zeljko
 3. Sclavus
  • Vanja
 4. Dalibor
 5. Masa
 6. Vedrana
 7. Branko Jontulovic
 8. filipj
  • Vanja
 9. yee
 10. Jasna
   • martina
   • Iva
 11. sily
 12. Vlada
 13. sasko
 14. lotta
 15. Peđa
 16. ljiljana
 17. martina
 18. Robert
 19. Zoki(kao Zoki Mamić ili Zoki Milanović)
   • derpe
 20. ya
 21. Zeljko
 22. чикашоле
  • derpe
 23. Milan
 24. Vladi
 25. sasko
 26. marko
  • Suzana
  • Sclavus
 27. zmajevo_leglo
 28. leandra
 29. branislav
 30. Ica Mica
 31. noname
 32. uskok
 33. rain
 34. Mišo
 35. Yugosvaba
 36. G.dja Djakovic
 37. Miki Maus
 38. L. Avica
 39. Max
 40. Mimi-Mini
 41. Bojan
 42. Alojz
 43. Mariela
 44. Suzana
 45. snezana
 46. Man
 47. Lejla
 48. Max Q

Đokad

Ne mislim da su svi muškarci niža bića ali svi muškarci jesu jadna bića. Posebno kad krene proljeće. Zašto siročići baš u proljeće moraju biti seksualno hiperaktivni? Ovih dana svakih pola sata gledamo reklame koje će jadničcima pomoći da njihov đoko bude tvrd poput armiranog betona.