Dan zahvalnosti 09.11.

Ameri vole fešte. Ne tako davno najveći im je praznik bio Dan zahvalnosti koji se obilježavao četvrtog četvrtka u studenom. Toga su se dana u svakoj američkoj kući okupljali nonići i none, djeca i unuci.

\"Purica\"
Otac bi razrezao puricu punu svega i svačega koju je satima, jer je bila puna svega i svačega, pekla majka. Onda bi se sretna američka porodica pomolila nad lešom pune purice i krenula slaviti. U te dane sve bi se američke purice pobile u slavu Boga samo bi jedna ostala. Nju bi pomilovao osobno predsjednik Amerike. Nekad bilo.

Posljednjih godina je 09.11. najveći američki praznik. Toga se dana diljem svijeta okupljaju američki ratni brodovi, bespilotne letjelice, avioni, tenkovi, nosači aviona, pa krenu u lov na purice.

Jedne je godine purica Irak, druge Afganistan, treće Libija, Sirija… Nema nekog posebnog reda. Jedino je bitno da purica ima muslimansko perje.

Ove godine, preciznije jučer, krenuo je lov na libijsku puricu iako joj je glava već bila odrezana. No kako ptice znaju i bez glave još neko vrijeme bauljati po dvorištu ovoj je purici trebalo zadati završni udarac.

Kako je istjerati iz skrovišta? Kako uopće na brisani prostor privući onoliko purica koliko bi mogla u slavu Boga progutati Amerika na svoj Dan zahvalnosti?

Najlakši je put snimiti film o Muhamedu, zahvaljujući Hrvatskoj teve dio filma smo i mi vidjeli. Kad kažem mi mislim mi, američke pokojne purice. Nismo muslimani ali nisu ni Ameri isključivi. Jedu oni i nemuslimansko meso.

Ameri su znali da će dobiti ono što su tražili. Purice su izašle iz skrovišta, vrište, urlaju, mašu zastavama, pale američku zastavu, ubijaju američkog veleposlanika i tjelohranitelje.

Siročice. Kao da će im to pomoći da pobjegnu od bespilotnih letjelica, brodova, raketa, nosača aviona… Jadnice, lepršat će još dan ili dva, Ameri će se nažderati pa onda krenuti u novi lov na novu životinju.

Jučer su naučili, kasno je puru za Dan zahvalnosti 09.11. loviti jedanaestog rujna. Zato će purica Iran, kako danas stvari stoje, platiti glavom mnogo, mnogo prije. Ameri će je pripremiti onako kako to oni najviše vole. Napunit će je leševima dječice i žena i preliti naftom.

Žao mi je purica koje tako burno reagiraju na jeftinu provokaciju. Pale, ubijaju, ruše, ukratko čine sve ono što od njih očekuje lovac na purice. Umjesto da se posluže istim sredstvom provokacije.

Zašto ne snime film o jednom poznatom logoru, neka taj najpoznatiji logor pokažu kao bordel, a najveću heroinu autora i sponzora filma \”Nedužnost muslimana\”, svima nam znanu sirotu djevojčicu, neka obuku u kurvu.

Klinom se klin izbija? Ma ne izbija se ali je ipak ljepše život purice skončati kao igrač nego nasjeti na jefin mamac i poginuti kao glupa pura.

Pitate se pitate: a kojoj će purici Obama spasiti život? Baš ste vi neki zajebanti.


38 Comments

 1. Pacceka
 2. Bersa
 3. mario
 4. ljuba
 5. branka
 6. Jaca VA
 7. VLADO
 8. Ulcinj
 9. Buba
 10. Domagoj Bogoljub
 11. Domagoj Bogoljub
 12. Ivan M.
 13. Mićko
 14. matijavid
 15. nada
 16. alkemicar
 17. Miki Maus
 18. Pomilovana purica
 19. tbl
 20. tbl
 21. Mićko
 22. matijavid
 23. Mićko
 24. Marsovac
 25. Verica
 26. Mićko
 27. Lukas
 28. biljana
 29. matijavid
 30. matijavid
 31. alkemicar
 32. matijavid
 33. moca
 34. Pristin Ovde
 35. Srpska ''purica''