Neka vječno živi čista Hrvatska

Da me ubijete pojma nemam što je to HAZU. Znam da je to kratica od Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, ali tko to tamo sjedi? Malo sam guglala. HAZU može imati 160 članova. To je grupa najpametnijih hrvatskih muškaraca i žena sa naglaskom na muškaraca. Zna HAZU da je Hrvatska, otkako je imamo, mjesto u kome su žene samo strojevi za izbacivanje hrvojadi.

Hrvatske žene nemaju talenta ni za slikanje ni za pisanje, ni za nauku, ukratko, sve mi hrvatske žene glupače smo i kurve koje trebaju bespogovorno slušati što ON govori ili ćemo platiti glavom. A on je muž, dečko, brat, otac, biskup, kardinal, član HAZU-a, predsjednik Vlade, sabornik, župan… Nebitno je čime se on bavi, bitno je da mu među nogama visi ono po čemu se razlikuje od nas. Njih definira kurac, nas pička, ostalo nisu nijanse.

Danas je grupa žena marširala na Markovom trgu i tražila milost za hrvatske žene. Od koga? Od naših zlostavljača? Od naših ubojica? Sirotice. Zašto bi oni prema nama bili milostivi? Kad dečko ubije bivšu trudnu curu sa trideset i sedam uboda nožem njegovi odvjetnici godinu dana pokušavaju, uz pomoć vještaka, dokazati da je bio \”lud\”. A \”poludio\” je, bar je to jasno, jer ga je cura ostavila. I tako godišnje u Hrvatskoj glavom plati bar dvadesetak žena koje umlate njihovi \”ludi\” partneri, sinovi, očevi, braća.

Hrvatska je definitivno u srednjem vijeku. Životima žena upravljaju Crkva i političari. Naši popovi, najčešće djecojepci i vjeroučitelji koji u školama djecu doje mržnjom, blagoslivljaju svaki zločin nad svakom ženom. Ubijenu jadnicu drže nečim što je zaslužilo zlostavljanje ili smrt zato jer je bilo \”neposlušno\”. Otkako sam živa, dugo sam živa, NIKAD žene oko mene nisu toliko patile. U Jugoslaviji su žene bile osobe, ne živine za klanje. Zato mi ovaj masakr nad hrvatskim ženama teško pada.

Sad se digla \”frka\” jer nekakvi članovi HAZU-a nisu za to da Hrvatska ratificira Istanbulsku konvenciju. I oni kao i političari i hrvatska popad spominju da je u Konvenciji problem nekakav \”rod\”. Zapravo Konvencija je jednostavan akt protiv nasilja nad ženama. Civilizirana Evropa prihvatila ga je bez diskusije. Naši talibani u mantijama i skupim odijelima na proziran se način zalažu za nekažnjivo ubijanje i zlostavljanje hrvatskih žena.

A ovaj HAZU? Kakva je tek to skupina bolesnika. Među 160 članova redovnih akademika… Znate li koliko ima žena? Brojkom 11, slovima: jedanaest. Kad od tih jedanaest odbijemo 3, slovima: tri pokojnice, ostaje 8, slovima: osam žena na 152 mužjaka od kojih su bar 152 zlostavljači žena. Da nisu izglasali bi onu Konvenciju. Što očekivati u ovakvoj zemlji ako si žensko? Postoji li izlaz?

Izlaz uvijek postoji. Kad uz vas gol zahrče član HAZU-a, ili biskup Košić, ili predsjednik Vlade ili neki sabornik, seoski pop, mesar, pekar, limar, učitelj, odvjetnik, liječnik, župan… Kad pokraj vas zahrče bilo što muško… Uključite maštu i… Deratizirajte Hrvatsku.