Kad tate popizde*

Imam mnogo prijateljica samohranih majki. Ovih su dana na rubu živčanog sloma. Škola je završila, vrtići su zaključali vrata, kamo s djecom koja imaju tatu, ali… Tata koji je prestao voljeti mamu ili je mama prestala voljeti njega, to je gora opcija, najčešće ne misli da njegova djeca imaju ikakve veze s njim. Neki ipak plaćaju alimentaciju, oni koji siroti imaju stalan posao, ostali stanuju \”nigdje\”, rade \”ništa\”, prihodi su im \”nula\”, pa ti utjeraj od lika koji je u tebe pred trinaest godina uštrcao sina tristo kuna za dva para tenisica. Nema jebene šanse.

Ljeto je vrijeme kad tate popizde. Kako se riješiti djeteta, a da to bude koliko toliko prihvatljivo? Uglavnom, bježe od svojih mladunaca glavom bez obzira. Moj znanac je čekao kraj šestog mjeseca i onda krenuo na operaciju preponskih kila. Zaklinje mi se pokojnim djedom koga je obožavao da je baš ljeto idealno vrijeme da sredi položaj jaja. Postoperativni oporavak trajat će tri mjeseca, isključuje svaki napor, posebno brigu o petnaestogodišnjem sinu.

Drugi je, ugledni političar, pristao da brine o kćeri ovaj vikend, izbori su, navodno, na pragu pa ima pun kurac posla. Bivšoj je jasno stavio do znanja da će joj od alimentacije odbiti dva dana jer će \”Ana jesti i spavati kod njega.\”

Treći… Moje prijateljice govore da su njihovi bivši muževi \”svinje\”, alimentacije su \”bijedne\”, \”oni o djeci ne brinu\”, njima se za djecu \”jebe\”, a djeca nisu samo mamina nego i tatina. ?!

Sve mi koje imamo djecu trebale smo prije fatalnog jeba ili jebova, je li množina od jeb jebovi, proučiti literaturu. Jasno nam je da smo životinje, preciznije, sisavci. Tko u svijetu sisavaca uvijek brine o potomstvu? Ženke, drage moje, ŽENKE. Jeste li ikad vidjele mačku kako doji, a mačak pokraj nje sa mišem u zubima čeka da mama nahrani mačiće pa da joj on ručak uvali u gladna usta? Niste. I nećete! Naprotiv, mlada mama mora sakrivati mačiće od tatice jer ih on, kad ih se dočepa, davi da bi mogao mamu opuštenije jebati.

Između nas žena i mačaka nema razlike, i naši mačci dave naše mačiće. Neplaćanjem alimentacije, bježanjem od svih obaveza, preseljenjem u drugi grad ili državu, davanjem otkaza i prodajom stana, doduše, ne da bi nas opušteno jebali nego da ih mi ne bismo zajebavale. Zato mi kuknjava mojih prijateljica uvijek na plus pedeset ide na živce. Da, i bijele medvjedice bježe glavom bez obzira od tate medvjeda koji svoju mladunčad drži odličnim desertom.

Jedino u ptičjem svijetu oba roditelja brinu o potomstvu. Zato je u Hrvatskoj brejkingnjuz kad na krovu uvijek iste kuće rodac Klepetan pojebe šepavu rodu Malenu. Ona ga vjerno čeka i ne leti nikamo jer ima problema sa kukom. Ove se godine sa puta vratio nešto kasnije pa se kurva Malena pojebala sa prvim koji je doletio.

Ljubomorni Klepetan kljunom je razvalio jaja drugog jebača.. Naravno da to sve znate i da ste podržali akciju da kuća na čijem se krovu jebu ovo dvoje postane spomenik nulte kategorije i da se Titov trg preimenuje u Trg Klepetana i Malene. Naša je zemlja, kad govorimo o odnosu očeva prema djeci, u takvom kurcu da vlast taj horor ispravlja tako da svake godine u Dnevniku Haertea objavljuje direktan prijenos hranjenja malih roda. Hrane ih i tata i mama. Šefovi Haertea, neobrazovane budaletine, misle da će to potaknuti hrvatske tate da ostavljenoj djeci kupe knjige. Neće!

Doduše, s vremena na vrijeme se na portalima i u ostalim glasilima jave očevi kojima bešćutne majke njihove djece \”ne daju djecu\”. Ni oni nisu proučili literaturu pa ne kuže, ili ipak kuže, koliko je njihov vapaj neprirodan. Morali bi dijeliti činjenicu da se osjećaju zajebanima, ona je ostavila njih, ona je našla drugoga, od istine, djeca me ne zanimaju, to je prirodno, ja sam samo loš glumac.

Što savjetovati budućim ostavljenim mamama koje misle da nisu sisavke, kako glasi ženski oblik od \”sisavac\”, nego \”ljudsko biće ravnopravno sa muškarcima\”? Ništa. Glupačama treba reći da je njihova potreba za rađanjem čista biologija. Ona jasno kaže da je otac kod sisavaca nebitan, da je bitan imao bi sise pune mlijeka, i da o svojoj deriščadi moraju brinuti same od kad rode pa dok ne crknu.

Ili… Ubiti u sebi biologiju i živjeti sretne same sa sobom do kraja života.

* Ima dobrih očeva, ali ovo nije tekst o perverznjacima