Gola Melania

U Americi se opet vodi strašan rat. Tko će pobijediti? Republikanci ili oni drugi? Republikanci su opaki momci kojima je na umu samo profit a na usnama molitve. Demokrate su civilizirani, školovani Ameri, oni streme društvu u kome će se trumpovi povući u pećine iz kojih su se dovukli. Skraćeno, Trump je divljak, gospođa Clinton je fina gospođa. Teška se bitka bije u leglu demokracije. Da li će pobijediti sila zla ili ipak…

Da ne bude zabune, iz dubine srca svoga navijam za Trumpa. On je po meni inkarnacija američke politike. Licemjer, gad, lažljivac, manipulator, nasilnik, primitivac, rasist… Želi zabraniti muslimanima ulazak uAmeriku, dignuti zid između Meksika i svoje zemlje… Tko bi se mogao sjetiti svih njegovih obećanja. Perverzna sam?

Zašto to mislite? Kad se neki od američkih predsjednika iskreno zalagao za bilo što osim za pobjedu na izborima? Mislite li da američki predsjednik odlučuje o bilo čemu? Na Obaminu su kampanju, Obama je po svojim činima najbljelji predsjednik u povijesti Amerike, potrošene milijarde dolara. Tata mu ih nije ostavio. Oni koji su tu lovu potrošili na njega sigurno nisu računali da će mršavi, bivši košarkaš vući poteze po svom izboru. Američki predsjednici, s v i predsjednici s v i h zemalja samo su lutke na koncu krupnog kapitala. Trump će postati predsjednik zato što glasno govori ono što većina Amera misli.

Za razliku od njega gospođa Clinton nam prodaje priču kako je ona borkinja za ljudska prava, posebno su joj na duši siromašni, mladi, nezaposleni, crnci, muslimani, žuti… Ne, zaista ne mogu podnijeti nacerenu gospu kojoj naši mediji ližu preko granice mog najdubljeg gađenja. Na njezinu su se stranu stavili i naši \”ljevičari\” i \”intelektualci\”. Naravno da ne mislim da u Hrvatskoj ima bitnih \”ljevičara\”, još manje \”intelektualaca\” pa ipak, kad pročitam u novinama da je jedan naš nadobudni \”povjesničar\” izjavio da gospođu Clinton u Americi svi vole jer je frku sa mužem podnijela \”dostojanstveno\”, poželim da sa lica hrvatske zemlje izbrišem sve \”povjesničare\”.

Što taj povjesničar zna o ženama? Odakle mu ideja da se žena ponaša \”dostojanstveno\” kad prijeđe preko činjenice da je njezin muž pred čitavim svijetom spermom orosio haljinu neke cure. I još je rekao, opet pred svim svjetskim kamerama, kako oralni seks nije seks i još je kasnije priznao da je curu kresao i neoralno. \”Dostojanstvena\” gospođa Clinton na sve je to odgovorila uvaljivanjem svoje ručice u šapu supruga i pred svim svjetskim kamerama šapnula kako je njena ljubav neuništiva.

Jebote. Najnemoćnija žena na svijetu u takvim trenucima ima više dostojanstva. Ili odjebe Spermoskok ili se povuče u neki kut i tamo isplače svoju muku ako joj je to jedini način da ona i djeca prežive. Ni onoj najjadnijoj među nama ne bi palo na pamet da se u trenucima dok naš muž štrca iz svog topa u bilo koji cilj ponašamo onako kako se ponašala Clinton. Prva kandidatkinja za titulu predsjednice Amerike je zadnja žena na svijetu koja bi to trebala postati kad bi Amerika bila pristojna zemlja. Amerika to nije pa onda i ima kandidatkinju kakvu zaslužuje.

Trump je opaki protivnik pa su zato demokrati iz prapovijesti iskopale fotke Melanije Trump na kojima je žena gola. Snimke su stare dvadesetak godina, ženska se tada bavila manekenstvom i najnormalnije je da je tada bila više gola nego obučena. Clintonovci trljaju demokratske šape. Trump će sigurno izgubiti izbore jer je oženio manekenku, dakle kurvu. Clintonica je dugogodišnja supruga kurviša koju to nikad nije uznemirilo a ni Clintonu nije smetalo da postane predsjednik Amerike iako je i prije izbora bio kurviš.

Zašto se palim na staru istinu, kad se žena okolo jebe ili slika gola je kurva, kad se muškarac okolo jebe ima velike šanse da postane predsjednik Amerike? palim se jer me hrvatska opsjednutost Amerikom dovodi do bljuvanja. Ima nas tri i pol milijuna. Umjesto da poput Slovenaca bacimo oko na Rusiju da vidimo što našim sirotim građanima može ponuditi Putin, naši mediji opsesivno prate američke izbore i u nebo dižu naše političare koji unisono svršavaju kad im ga Amerika uvali. Njima manje, nama do balčaka.

Kad pobijedi Trump nazdravit ću nečim. Ne volim kad mi netko prodaje priču kako postoji razlika između kurve koja pere svoje međunožje i one koja to ne čini. Kurva je kurva. Moj favorit je kurva koja kaže mušteriji da pojma nema što je to tekući sapun za intimnu njegu.