novac

Ej, Hrvatice, ej, Hrvati!

Pitala sam se ovih dana, dok sam po portalima čitala što nam radi samo jedan od ministara lopova, koliki je prag tolerancije Hrvatica i Hrvata. Ministar je dokazano strpao u džep milijune kuna samo zato jer je ministar, nitko se ne uzbuđuje.

Premijer odmahuje glavom, onaj lopov rukom, hadezeovci, lopov do lopova, odbijaju odgovoriti na pitanja novinara. Bježe od njih i opušteno ulaze u rashlađene Audije kao da je netko za njih glasao da bi mogli krasti.  Otkako imaju Hrvatsku mi još nikad nismo na našim ekranima ili u novinama vidjeli poštenog političara ili političarku.

Možda je to stoga što bavljenje politikom isključuje poštenje. Ne bi li ipak i najogavniji lopov morao  imati mjeru kad krade javno? Kako to da se ne boji crne sirotinje? Što ako mu otme vreću i razbije glavušinu?

Hrvatice i Hrvati imaju visok prag tolerancije, osim… Nisam mogla vjerovati svojim očima. U jednu  zagrebačku zgradu gradske vlasti namjeravaju u svoje prazne stanove useliti siromašne Cigane.

Jebote! Stanari, neke gospođe su bile mojih godina, svojim su starim, polugolim, znojnim, bolesnim, nemoćnim tijelima branili ulaz zgrade. Ljudi ne žele “lopove” u svojoj blizini. Mogli bi im ukrasti biciklo? Ne kužim.

Ciganin, suspektni lopov, veći je neprijatelj Hrvatske od ministra, dokazanog lopine? Možemo zaključiti samo jedno, Hrvatice i Hrvatice će životom Hrvatsku braniti od Cigana.

Ima još. Vidjela sam fotku sjedokosog trenera koji male nogometaše uči kako na utakmici u Barceloni vikati: “Za dom spremni!” Djeca su igrala protiv Srba. Možemo zaključiti samo jedno, od malih nogu moramo mrziti Srbe.

Jeeeeeeeeee! Najveći neprijatelji Hrvatica i Hrvata su Srbi od sedam do sto i sedam i Cigani.

Blago našim političarima. Bit će im oprošteno i kad se otkrije da, poput naših svećenika, siluju djecu.

Moj Krešo je atletičar, da njega trener uči urlati Za dom spremni, ja bih treneru toljagom razvalila glavu. Popa bih ubila da kresne Krešu. Ministra ne bih ubila. Nitko sam ne može pobiti toliko gadova.

Da, skupa jesmo jači, ali što kad se ne palimo ni na Vladu ni na Sabor?