Da li je Sanader bio pizda?

Mediji nikako da se skinu sa Sanadera. Svi koji su mu se uvlačili dok je bio na vrhu sada ga žestoko rastežu puni pravedničkoga gnjeva. Dečki koji o Sanaderu uporno pišu iz mračine su izvukli rečenicu koju je izrekao Dragutin Lesar prvog srpnja 2009. :\”Otišao je kao pizda.\”

Na jednom od portala hrabri junoša ide korak dalje, uostalom što mu Sanader može, pa kaže:\”Ne samo što je otišao kao pizda nego je i vladao kao pizda.\” Ma, bravo, majstore, đe si bijo tridesetog lipnja?

 Zašto se jadna pizda našla u priči o Sanaderu? Koliko to drži vodu? U Vladi, u Saboru, pri vlasti, sami mužjaci: Šuker, Kalmeta, Pankretić, Čobanković, Karamarko…Ovaj KARAmarko, samo mu prezime govori, nikako ne može biti \”pizda\”.  Da dalje ne nabrajam.

 Što sirotica \”pizda\”  radi u ovom društvu? Ona se, jadnica, potpuno nepravedno, koristi kad za nekoga muškarca treba reći da je kukavica, slabić, lopina, govno, lažljivac, prevarant….Zašto?

Da gospođa Kosor brisne, to ona nikad ne bi učinila, za nju bi analitičari rekli da je \”pička\”, što je gore od \”pizde\” ali to je logično jer svijetom vladaju, kako kažu napaljeni kritičari, \”pizde\”. A \”pizde\” su poznate po tome da \”pičku\” baš ne vole u svojoj blizini jer bi im mogla glave doći. 

 Žena, ni kad je moćna, ne može iz \”pičke\” uskočiti u \”pizdu\”.  Ako je netko u toj priči bio \”pizda nad pizdama\”, da se poslužim terminologijom onih s kojima se ne slažem, to su bili njegovi stranački kolege, njegovi podanici u medijima, političari koji su mu pušili na svakom koraku, narod koji mu je vikao \”živio\” i svi oni u Saboru koji ga danas šutiraju jer misle da je lešina.

 Nisam na zloporabu \”pizde\” hipersenzibilna stoga što sam nositeljica pičke  nego me muči zašto su svi, dok je pokojnik bio živahan, šutjeli? Postoji samo jedan odgovor. Bili smo kukavice . Treba biti krajnje precizan. Ovo je osjetljiva tema. Nije Sanader pizda, mi smo bili i ostali glupi k\’o kurac.