Audio knjiga \”Dabogda te majka rodila\”!

Izdavačka kuća REFLEKTOR – knjige za slušanje objavila je audio knjigu Dabogda te majka rodila Vedrane Rudan u fantastičnom čitanju Branke Petrić.

\"Audio
Ovu knjigu možete preuzeti unutar aplikacije \”Audio knjige\” preko iTunes-a i Google Play Store-a po specijalnoj promotivnoj cijeni od 2.99 $.

\"itunes\" \"google-play\"

Poslušajte isječak iz knjige:
[soundcloud url=\”http://api.soundcloud.com/tracks/70356875\” params=\”\” iframe=\”true\” /]

12 Comments

 1. Poncije says:

  Di se može skinut besplatno?

 2. Poncije, prvo si pogubio Isusa, a sad bi krao audio knjige. Ima li kraja tvojoj bezobzirnosti?

 3. Leona says:

  Ponciju ste dobro rekli, no…Što je s nama koji, ni pod razno, ne možemo odvojit tih pustih 3 dolara da bi Vedrana & Vi činili naše živote podnošljivijim? Moja majka umirala je kratko ali strašno, od demencije…I dan danas, a prošlo je pet i pol godina da je nema, razgovaramo intenzivno…možda zato što smo u ”zivim” životima mnogo bile razdvojene i fizički i svakojako…? Zato je meni pripalo da učestvujem u njezinom finalu do srži…

 4. Leona, strpite se do Božića. 🙂

 5. Ariana says:

  Rado bi kupila knjigu za tako malo novaca od žene čija djela i gadnu jezičinu izuzetno cijenim…ali, ne mogu skužiti princip na koji ta stvar šljaka, kao ni koji je oblik plaćanja niti gdje da tu knjigu posaugam…
  hvala

 6. Radi se o dućanima za pametne telefone – Android ili iPhone. Prvo treba skinuti besplatnu aplikaciju “Audio knjige” preko jednog od navedenih linkova, a zatim unutar aplikacije kupiti knjigu.

  Plaćanje se vrši preko kreditne kartice koju se može podesiti prilikom kupovine.

 7. Katarina S says:

  ah, meni je moj suprug ispunio zelju, te poklonio stampano izdanje knjige za prosli rodjendan i – procitala sam je u sopstvenom, fnomenalnom stilu…

 8. branko.k says:

  I mene je majka rodila, pa umrla. Nestrpljivica jedna, ni Internet nije dočekala, a tek Android… Verovatno bi pomislila da je to nešto onako muškarački, androgeno – znači manje-više zaludno!

 9. Ariana says:

  mislim da ću ipak kupiti pisano izdanje. manje komplikacije :))))

 10. Ljerka says:

  Draga moja obitelji iz Zagreba, ako ovo procitate, molim vas da mi kupite i posaljete ovu knjigu. Valjda sam toliko zasluzila. Zna li neko da li se ova knjiga u stampanom izdanju moze kupiti u Njemackoj?

 11. Jerry says:

  A windows phone, jel moze?

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*