Tko je rekao da mrzim Katoličku crkvu?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_5koRYLKUbk&w=400&h=300]


Posted

in

by

Comments

33 responses to “Tko je rekao da mrzim Katoličku crkvu?”

 1. ludabluna Avatar
  ludabluna

  Ma odakle ovo iskopa? :)))))) Urnebes!

 2. Budimir Novaković Avatar
  Budimir Novaković

  Partizani? Katolička sveta misa? Ode ovaj svet u tri lepe…!

 3. ramiza mutapcija Avatar
  ramiza mutapcija

  SMRT FAŠIZMU,SLOBODA NARODU!!!!!!”SMAK SVIJETA”

 4. Sanja Ferari Avatar
  Sanja Ferari

  Dakle, ovo je fantastično!

 5. Чорба Avatar
  Чорба

  Буди се исток и запад.изгледа да се историја понавља

 6. Nedzad Besic Avatar
  Nedzad Besic

  A sto je cudno(ili je to samo cudno za ljude sa nasih prostora).U Juznoj Americi katolicki popovi su na celu socijalnih pokreta,U USA casne setre vode ogorcenu borbu protiv diktature Vatikana.Pa i kod nas ima divnih pojedinaca,kao npr. Fra Marko Orsolic.Divno je ovo vidjeti.

 7. mario Avatar
  mario

  sviđa mi se

 8. Predrag Avatar
  Predrag

  Bravo Vedrana! Toliko me uveseljavate sa svim svojim komemtarima i dosetkama! Šta je čudno da se i popovi bave politikom, to je postalo normalno kako u katoličkim, tako i u ptavoslavnim hramovima 🙂
  Ukratko: Da Vas nema, trebalo bi Vas izmisliti! Neka Vam Bog da samo zdravlja! Pozdrav iz Beograda

 9. Mihovil Avatar
  Mihovil

  Dakle, ipak smak svijeta!:)

 10. branka Avatar
  branka

  Da, kao sto i Nedzad kaze, ovo je siroko rasprostranjena pojava u latinskoj Americi…ono sto prilog cini interesantnim, (uz to sto je super duhovit jer dolazi od borkinje Vedrane), jeste da se ‘cunami’ talasi prosirili i do Italije!
  Hvala na prilogu!

 11. Domagoj Bogoljub Avatar
  Domagoj Bogoljub

  HEJ VI SRBOHRVATI ILI SRBI I HRVATI TO NIJE ISKLJUCIVO PARTIZANSKA PISMA- TO JE JEDNOSTAVNO NAJLUDO-LIPA MELODIJA NA SVITU. PAPA TO PJEVA KAD SE NASPIJE, NE ZATO JER JE PARTIZAN, NEGO JER JE DIVNO LIPA I SRCE DIRA… AKO TO PJEVATE PO TRGOVIMA, TRAMVAJIMA, UNIVERZITERTIMA, ALI STALNO SA UZITKOM –MOZDA CETE POSTATI LJUDI,- BEZ OBZIRA STO NEKO NECE VAS NIKADA, NIKADA VISE PRIOZNATI TAKVIMA

 12. Mirjana M. Avatar
  Mirjana M.

  Brate Domagoj Bogoljube, skoro da sam od reci do reci tako mislila dok sam gledala video. Pesma je divna, i melodija i reci – za sva vremena i uvek je radosno pevam. Sto se ovog svestenika tice, pa svi smo ljudi, ma kakvu odedzdu nosili!

 13. disko noga Avatar
  disko noga

  divota <3

 14. Miki Maus Avatar
  Miki Maus

  Crkva i njeni poslenici treba da budu uz narod i u dobru i u zlu !
  Sveštenici koji propovedaju mržnju, bilo kojoj veri da pripadaju nisu Božje sluge ne go sluge sotone ! BOG JE SAMO JEDAN !

 15. Miki Maus Avatar
  Miki Maus

  Prema tome, ovaj video insert je veoma simpatičan i ne može nikome da smeta. Katolička crkva je u mnogim stvarima savremenija od pravoslavne, koja robuje nekim zastarelim crkvenim kanonima.

 16. Domagoj Bogoljub Avatar
  Domagoj Bogoljub

  EVO NESTO UZ IZJAVE MIKI MAUSA:Crkva Istine i Pravde (pravog, istinskog Boga) je jedna, laži je puno. Tolerancija više crkava je tolerancija više laži Najljepši hram pravog boga je priroda! Priroda i sunce spajaju. Jedan je akademik iz jedne bra- toubilački raskomadane zemlje rekao: „Crkve trebaju rat, kao pijavice krv, bez obzira na to, što ipak nisu sve iste. Ako postoji izuzetak, on samo potvrđuje pravilo“. Sve to ne zna samo onaj, tko to ne želji znati…
  Za kozmičku, kreativnu energiju (ili bog), čiji je dio i u nama, nije važno, „vje- rujemo“ li ili ne, važno je samo, dali činimo dobro. Ako se uz to i borimo protiv zla, automatski smo bliži Istini (Bogu):

 17. sused Avatar
  sused

  Bambinida stara mona i nedeluta manipulira i diže narod na noge, dok naš Svilčan fra Zvjezdan Linić diže nepokretne iz invalidskih kolica.

 18. toto942 Avatar

  Gde li ovo nađe!?Šta reći :krupnim slovima VEDRANA…

 19. Lilya Avatar
  Lilya

  Alo….Domagoj Bogoljub…šta pričaš..čista, najčišća partizanska pjesma! To nam je bila porodična himna…. baka,majka, tetka, ujak..svi partizani. Alal vjera popu!

 20. Domagoj Bogoljub Avatar
  Domagoj Bogoljub

  MIRJANA M., I LILYA, PA DIVO PJEVAJTE POSVUDA. ONA JE ZALEDJIVALA FASISTE, – ALI VJERUJTE, JA SAM JE PJEVAO U ITALIJI GODINAMA, ALI TEK SADA PRIJE GOD. DANA U DRUGIM ZAPADNIM ZEMLJAMA SU ME UPOZORILE DA JE TO “PARTIZANSKA PJESMA ??

 21. Danijela Avatar
  Danijela

  Najjaci momenat je kad je skinuo onu maramu,slucajno crvene boje, i poceo mahati 🙂 Istinski vernici po logici stvari bi trebali biti levicari i humanisti

 22. Mirjana M. Avatar
  Mirjana M.

  Domagoj Bogoljube, mislim da je to i sustina – da zaledimo sve fasiste ovog sveta kako god se zvali i bili (pre)obuceni.

 23. obpisl Avatar
  obpisl

  ciganska: Neka sav svijet pomre samo ti Boze prezivi. I pamet u glavu kad slijedeci put budes svijet stvarao.

 24. Domagoj Bogoljub Avatar
  Domagoj Bogoljub

  JESTE LI VIDJELI MOG BRATA “OBPISI” (iza slavena)-I ON SE ZALEDIO

 25. Domagoj Bogoljub Avatar
  Domagoj Bogoljub

  …IPAK, DA BUDEM ISKREN, URLANJE SE NI MENI NE SVIDJA, ALI “BELLA CIAO” NIJE URLANJE, NEGO NAJLIPSA MELODIJA SVITA- JOS AKO JE DOBRO IZVEDENA…

 26. L. Avica Avatar
  L. Avica

  A u cemu je problem? Ovaj pop simpaticno i poletno skuplja svoje ovce i novce; nasi napuhani, bahati , antipaticni popi rade to tako da samo puntaju narod protiv sadasnje vlasti. Sluge bozje se tako razlikuju….

 27. Dunja Sporer Avatar
  Dunja Sporer

  Divno, podsjeca me na mladost. To smo pjevali u Rijeci, bez ikakve zle namjere. Samo bih voljela vidjeta Bozanica kako pjeva:: O, partigiano, porta mi via…. umjesto onog popovskog glasa bez intonacije. Pusa, Vedrana

 28. adaptacija Avatar

  Ovo stvarno diže raspoloženje, lijep je vidjeti da katolički svećenici nisu samo desničari 😀

 29. scorpiorex Avatar
  scorpiorex

  Brisu se moji komentari,jer Siora Rudan prodaje muda pod bubrege,thnx!!!

  1. Nedzad Besic Avatar
   Nedzad Besic

   E moj scorpinu,nems ti ni muda ,a ni mozga.

 30. izbjeljivanje zubi Avatar

  Ovo je i više nego dobro, ma talijanski svećenici su mila majka prema ovim našim!