Sve najbolje vam želim

Na početku svake Nove najave nam kako nas čeka najjebenija godina u našim životima. U svijetu je ostalo još sedam litara nafte, ni kiše više neće padati, ledenjaci su se otopili ali to Ameri taje, u Iranu atomskoj bombi nedostaje samo glava, zato Obama razmišlja kako uostalom Iran treba…

\"vatromet\"
Prijeti nam gripa koju prenose ženke noja,  pokosit će pola milijarde ljudi, srećom cjepivo će krenuti u masovnu proizvodnju krajem veljače. Svi ministri zdravstva svih zemalja svijeta prvi će se cijepiti. Pred kamerama.

Ulazak u gradske autobuse i vlakove diljem kugle zemaljske bit će siguran kao putovanje Titanicom. Jedina je sreća što su na svakom kutu svake ulice u svakoj zemlji uključene kamere. One će snimiti teroristikinje trudnice koje nisu trudnice ali jesu teroristkinje jer nose maramu na glavi.

 Ono što izgleda kao trudni trbuh nema veze sa seksom, to je eksploziv. E kad bi to bilo sve? Buduća engleska kraljica nije trudna, ali ima vaginalni herpes, svijet je van sebe od žalosti jer čemu život kad znaš da tako skoro nećeš gledati direktan prijenos porođaja iz nekog londonskog rodilišta.

Jedina svjetlost u našim hrvatskim životima su novoustoličeni političari koji nam u Novoj obećavaju krv, znoj i suze. Baš nas briga za njihova obećanja, slušamo ih već dvadeset godina. 

Najveći nam strah u kosti utjeruju upravo oni  od kojih glavom bez obzira bježe i vaginalni herpes i nojka zaražena gripom.

Seljaci su van sebe. Ukinut će poticaje i njima i ribarima. Ribari će svoje pokojne roditelje morati koristiti kao ješku a Slavonci kao gnojivo. Ipak, ipak, ne treba širiti paniku, poručuju i naši i svjetski mediji.

 Ako narodi budu mirni neće dobiti metak u glavu ni u Vašingtonu ni u Moskvi ni u Pekingu ni u Londonu ni u Zagrebu…

Neka mi samo u najdužoj noći strastveno ljubimo nevoljene partnere, nevoljenu djecu, nevoljene starce, odvratne susjede, pse koji strašno prde jer su veterinari skupi i mačke kojima je zbog nacionalne štednje kontejner jedini restoran.

Za radost je, gledamo na teve, potrebno tako malo. Pokojno prase na stolu koje pojma nema koliku je sreću imalo kad je dobilo nož u vrat, orehnjača, francuska salata, jeftino vino i prijatelji koji svi žele ono što želite i vi. Izaći pred kuću, pogledati prema nebu i zaurlati iz nojgripom zaraženog grla:\”Jebite se, gospodari našiiiiii…\”

10 Comments

  1. Nada Medjovic 30.12.2011
  2. Berislav 31.12.2011
  3. prolaznik 31.12.2011
  4. Nevenka Garagic 31.12.2011
  5. millica 01.01.2012
  6. shorty 02.01.2012
  7. Kresac 02.01.2012
  8. soldin 08.01.2012
  9. soldin 08.01.2012