SMS-IZBACI SVOJ BIJES

Ja se natječem na listi SMS-a, ako ste zaboravili, u Prvoj izbornoj jedinici. Borit ću se protiv Milanovića, Plenkovića, Bandića… Jebote, jedina sam ženska.

Slabo čitam novine, zapravo, uopće ih ne čitam, ne želim biti u stresu za vrijeme predizborne kampanje. Zato sam tek jutros čula što o ženama misli pop Raguž, kako mu je ime ne znam jer mi se ne da guglati. Ženska koja mi je pričala o njemu živi u Prvoj izbornoj jedinici pa vam je jasno zašto sam joj poklonila pozornost. Za mene će glasati samo da bih u Saboru mogla onoga Raguža poslati u kurac.

Veliko je i preveliko pitanje smije li se ikoga u Saboru slati u kurac ali ja to mojoj glasačici nisam rekla. Ako ne smije ja to neću učiniti jer samo budala zbog jednog kurca gubi 20.000 kuna plaće za naporan nerad plus šofer, plus odvojeni život, plus plaćen posjet bolesnoj majci, neću im reći da je pokojna, plus…

Ne pada mi na kraj muškog spolnog organa sve žrtvovati zbog borbe za ženska prava. Onaj je Raguž svašta srao protiv žena pa mi je palo na pamet da je možda peder a ja sam gejfrendli i to ću biti i u Saboru pa ću pustiti Raguža nek se jebe sa onima od čijih rebara smo nastale.

Neka cvate tisuću cvjetova i neka cvate Raguž i neka ja dobijem onih 20.000 kuna. A možda ću dobiti i imunitet, sigurno ću dobiti imunitet, pa ću legalizirati kućicu koju ću izgraditi na najvećoj plaži u Mošćeničkoj Dragi. Iznajmljivat ću je i neću prijavljivati goste zbog moga imuniteta.

A onda mi je moja glasačica pokazala fotku od toga Raguža pa sam popizdila. Naši popovi, umjesto da su smjerni pastiri potpuno posvećeni dobrobiti svojih ovaca, troše sate i sate da bi se skockali.

Taj Raguž ima bradu u obliku pičke iz sedamdeset i prve. Da bi svoje dlake oblikovao u retro luku svako mu jutro a možda i uvečer prije nego kresne nekog sebi sličnog treba bar četrdeset minuta. Kad budem u Saboru pozvat ću na red Bozanića neka on pozove na red svoje nositelje rebra koji bi lice morali brazilski depilirati da svojim seksi dlakama ne skreću pozornost vjernika sa onoga što će urlati po crkvama i ledinama.

Dakle. Ja ću u Saboru za vaše bolje, za bolje svih vas iz Prve jedinice, morati srediti popove. A onda i Milanovića. Nije da ja o njemu baš ništa ne znam. Jednom sam ga vidjela u Taču, to je restoran, moj račun je platio prijatelj iz Kanade koji za lovu kreše Kanađanke mojih godina.

Milanović i tajkun s kojim je išao u gimnaziju trusili su bocu za bocom i pričali o nogama cura sa kojima su išli u gimnaziju. Klara je imala dugačke noge ali spuštenu guzicu, Sandra nije imala sise ali je bila radodajka, Nensi nije bila radodajka ali je imala sise…

Dok su oni rješavali sudbinska pitanja Lijepe Naše pred vratima restorana roktao je crni, policijski džip. Mrki dečki čuvali su Tač od desanta neprijatelja kojima je mrsko sve što je hrvatsko i koji ne bi znali odgovoriti na pitanje, đe si bijo devedeset i neke.

Plenkovića ne znam. Na fotkama mi djeluje malo pederski ali sam u Gloriji vidjela da ima klinca i ženu i trbuh i široke bokove i jako je sretan u ljubavi jer je friško oženjen. Nemojte ni za njega glasati. Čovjek se oženio da bi mogao doći na čelo HDZ-a, umjesto da se, ako…

Bandić mi posebno ide na kurac. Dječica u zagrebačkim vrtićim imaju jasenovački meni a on ženske sa svoje liste proglašava Zagrepčankama godine pa im udijeli 60.000 kuna, pa onda jedna od njih izjavljuje okolo da uvijek kad ga ugleda doživi Uskrs ili Božić ili orgazam, zaboravila sam.I još za novine daje seksi savjete iako smo katolička zemlja u kojoj sretno udane žene ništa o kurcu ne bi smjele znati. Bandiću je lako tuđim kurcem okolo izazivati uskrse i božiće zato ga odjebite.

Da skratim. Glasajte za MENE. Ja sam na listi SMS-a ali sam zaboravila svoj redni broj a ne da mi se guglati. Ako budete glasali za mene ja ću ući u Sabor pa ću Milanovića i Plenkovića koji će ući u veliku koaliciju poslati u kurac svaki put kad budem stekla pravo na repliku, ispravak netočnog navoda ili opomenu.

Koji su to licemjeri. Okolo bauljaju i izigravaju ljute neprijatelje a već su Amerima obećali da će nakon izbora ići skupa i odjebati Most što pozravljam od sveg srca jer i Most misli da smo mi žene nastale od Petrova rebra.

Dajte si mašti na volju. Zažmirite. Ukazat će vam se slika. Predsjednik Sabora, uvaženi akademik lupa čekićem po nečemu i izgovara:\”U ime Časnog doma dajem riječ časnoj domaćici Vedrani Rudan. Izvolite časna.\” Još žmirite? Žmirite.

A onda ću ja reći:\”Jebite se, časnici Časnog doma.\” Dok me budu vukli iz dvorane vrištat ću:\”U boj u boj za narod svoj!\”

Sad otvorite oči. Razmislite. Imam li ja uopće konkurenciju u Prvoj izbornoj jedinici?