Samo gej je okej?

Hvala dragom Bogu i policiji, izgleda da će u Zagrebu Parada ponosa proći bez mrtvih, ranjenih, krvavih, prebijenih, slomljenih… Sve protiče u najboljem redu. Jedno tristo gejeva i gejica pjeva i pleše, zaboravila sam gdje, a milijun hrvatskih policajaca ih čuva.

Split se ne smije ponoviti. Bilo je strašno kako je deset tisuća divljaka nasrnulo na osamdeset gejeva a nekoliko tisuća policajaca ih nije zaštitilo iako su za to bili plaćeni. Evropa, Ujedinjene nacije,  čitav se svijet digao  na  noge  jer u Hrvatskoj grupica koja maše barjakom u duginim bojama  nosi glavu u torbi.

Nizozemci su Evropi predložili monitoringiranje  Hrvata da se, prije nego uđemo u Evropu, utvrdi da li smo normalni.  Ne može se reći da cvijet hrvatstva nije shvatio poruku.

Pop Rebić koji je nakon prebijanja siročića u Splitu izjavio: \”Žao mi je stradalih ali su dobili što su tražili\”, ispričao se i rekao da nije tako mislio. Možda je mislio, nije mi žao stradalih ali su dobili što nisu tražili? Policija koja se u Splitu nije najbolje snašla u Zagreb je dovukla sve svoje tamnoplavce. Ni jednom geju u Zagrebu nije smjela dlaka s gejevske glave pasti.

Ali to nije sve. Glasnogovornik policije Krunoslav Borovec  opet je  proglašen najgej poželjnim negejom. Možda će sirotan, da bi osvjetlao obraz Nacije, morati izaći iz ormara iako u njemu nikad nije bio? U Paradi ponosa u Zagrebu bile su veće face od onih koje su stupale Splitskom rivom.

Doduše, ako u splitskoj koloni zanemarimo koračanje onog novinarskog dvojca koji se ubi za gejevska prava, tamo i nije bilo nekih turbo važnih likova. A Kerum k\’o Kerum, dolio je ulje na vatru i tako Evropi i Ujedinjenim nacijam poslao jasnu poruku, neće pederi u moju butigu.

Pa ipak se Hrvatska u samo tjedan dana  iz zemlje koja mrzi i \”pedere\” i \”pederčine\” pretvorila u gejfrendli zemljicu kojoj će pljeskati i Evropa i Nizozemska o Ujedinjenim nacijama da se ne govori.

Da bi sve u Zagrebu teklo i proteklo kako treba na panj su svoje hrabre glave stavili Vesna Pusić i Radomir Čačić koji je, navodno, na sebe navukao ružičastu majicu. Zašto? Gejevi nose ružičasto? Portali ne pišu što je na svoje krhko tijelo navukla gospođa Pusić, najveća hrvatska borkinja za ulazak u Evropu. Zastavu u duginim bojama?

Ta mi licemjerna hrvatska frka sa gejevima i oko gejeva ide na živce. A kad se u gejparadu uključe prva pera i političari zaista se pitam koliko gejevi i gejice imaju mozga kad se druže sa takvim likovima. Novinari kojima ne pada na pamet boriti se za ljudska prava svojih sirotih honoraraca koji s njima rade u istom holdingu bore se za prava gejeva zaštićeni kordonom policije.

A \”rulja\” je u Splitu na Paradu bacala sve što joj je dopalo šakurina. Zato jer je pedeset hrvatskih homoseksualaca pod zaštitom hrvatskih oružanih snaga odlučilo izaći iz ormara? Umjesto da ostanu ono što su bili, ormaruši i ormaruše? Ne vjerujem.

Gladni, goli, bosi, opljačkani, udavljeni kreditima, bez budućnosti i nade hrvatski jadnici traže mjesto gdje će iskaliti sav svoj opravdani bijes. Na utakmicama to više ne ide. Banke su zaštićene, do političara se ne može, tajkuni žive daleko od razuzdane gomile. Što im preostaje? Ubij, ubij,  pedera.

Naša vlast koja ne kuži svjetske trendove  nije znala da je ubijanje gejeva u Evropi  i Ujedinjenim nacijama neprihvatljivo. Zato je danas Zagreb pod opsadom, pederi su danas gejevi a mi ćemo, zbog ružičastog Čačića i Hrvatske Gejkraljice Pusić ući u Evropu.

Naši su političari morali i prije nemilih događanja u Splitu znati što Evropu, što bilo koju zemlju na svijetu, čini civiliziranom? To je odnos prema homoseksualcima. Jebeš crnce koje Amerika guzi, jebeš strance koje Nizozemska guzi, jebeš cigane koje gazi i Italija i Francuska, jebeš dešavanja  u Afganistanu, Iraku, Libiji, Siriji, Kini, Palestini… Ujedinjene nacije to ne uznemiruje.

Ili ćeš biti  gejfrendli ili ćeš biti  monitoriran tako da će ti oči iz glave ispasti. Mi Hrvati uvijek imamo kasno paljenje.  Ova Parada ponosa u Zagrebu, hvala bogu, pokazuje da nismo beznadežan slučaj. Znamo učiti na vlastitim greškama.

  Koga briga za popove lopove, političare kriminalce, banke derikože. Samo jedno moramo imati na umu ako želimo biti dio civiliziranog svijeta. Ljubi, ljubi geja kao da si gej.

 Ma, naravno. Već vas čujem. Ja sam homofobica. Nisam. Smeta me samo jedna sitnica.  Zašto se na noge junačke diže čitava hrvatska policija da bi branila prava manjine u zemlji u kojoj većina nema  nikakvih ljudskih prava.


47 Comments

 1. Filip
 2. Marko
 3. јелисавета64
 4. Saša
 5. Hrvoje
 6. Aleksa
 7. dusko
 8. gordana
 9. netko
 10. nada
 11. Srdjan
 12. Valerija
 13. Danijel
 14. Tina
 15. Marijana
 16. Martina Karabogdan
 17. lunar
 18. student iz Srbije
 19. sanja
 20. Vesna
 21. edo deskovic
 22. Novak Zorić
 23. millica
 24. Alilali
 25. nena
 26. stanko vrazovic
 27. Tja...
 28. j.
 29. InžinjerKnjiževnosti
 30. Adela
 31. PetarM
 32. Zoran
 33. Beogradjanka
 34. Asedef
 35. Beogradjanka. oh da
 36. r
 37. martina
 38. student iz Srbije
 39. Novak Zorić
 40. vox populi
 41. zrina
 42. Vod
 43. Snjezana Topalovic
 44. Sorcerer