Oni dani, one godine…

Ubit će me moje mnogo mlađe prijateljice jer otkrivam tajnu nad tajnama. Žive s muževima koje ne vole i užasavaju se seksa s njima. Da li muževi njih vole nemaju pojma i nije ih briga.

Ježe se kad moraju s njim otići u krevet jednom tjedno, dva puta tjedno, neke sirotice šire noge i češće. Kako napaljenoga muškarca maknuti od sebe za njih je pitanje svih pitanja.

Glavobolja odavno ne igra. Vrijeđanje njegove majke, oca, sestre, brata, ne dolazi u obzir. Ljuti mužjak zna i zbog manjih stvari svojoj ženi razvaliti glavu.

Muževi teško podnose uzaludno spominjanje imena svoje rodbine ali neki ljutnju znaju pretvoriti u divlji seks tako da njegovu mamu i tatu treba ostaviti na miru.

Odseliti na dan, dva ili tri bolesnoj majci ne može ni jedna žena jer većina majki nije bolesna. One su u šezdeset i nekoj zdrave udovice presretne što više nikad neće leći na leđa, zažmiriti i s mukom izdržati onih deset ili jedanaest minuta.

Besmisleno je sa majkom razgovarati o bilo kakvom problemu. Svaka je majka svojoj kćeri majka, neprijatelj, dakle. Majka je žena koja je definitivno postala normalna onoga časa kad joj se kći udala. Više nikome ništa ne mora objašnjavati.

Kad bi neka kći i rekla majci koliko pati udovica bi joj odbrusila, ja sam izdržala trideset i pet godina a ti kukaš već nakon šest.

Dječje upale uha, grla i ljetne viroze mogu pomoći ali ne i trajno riješiti problem. Rak prostate može biti spas tek oko njegove pedesete. Zid, zid, zid.

Mlade, udane žene žive u tamnici užasnute da će ih On pogledati onako. Znam da će ovaj tekst uznemiriti mlade, udane žene zato jer ga može pročitati i neki muškarac.

Svi oženjeni muškarci od tridesete do četrdeset i pete misle da su goli u krevetu ili na nekoj livadi svojoj ženi najdraži dar. One im ni mrtve ne bi priznale da bi im ručno pranje rublja ili glačanje na plaži u podne dok je u zraku plus pedeset bila bolja zabava. Znaju, samo je sretan muškarac podnošljiv muž.

I tako sirotice žive od dana do dana i nadaju se da će On učiniti ono čime tako često prijeti, naći neku kojoj će njegova klempava oprema biti ostvarenje životnog sna.

Mogu li siroti muževi pobjeći od jedne žene pa naletjeti na uspaljenicu kojoj ni pet puta dnevno neće biti dosta? Mogu, ako imaju love. Sve su žene odlične glumice.

Seks je ženama koje love muževe sredstvo da se dočepaju krova nad glavom, oca svoga djeteta, nekoga uz čiju će pomoć lakše platiti struju, ne novogodišnji vatromet.

Naravno da je tucanje sa ljubavnikom dok je On na poslu ili putu nešto što totalno opušta. Svaki muškarac, osim muža, može biti ili postati idealan muškarac.

Da, vjerujem vam, sve vi udane, mlade žene koje ovo čitate presretne ste sa svojim muževima. I jedva čekate da vas uvečer oko pola noći, nakon neke od utakmica, zgrabi za sisu. Davež u krevetu dešava se nekom drugom…

Mene u to ne morate uvjeravati. Nisam vam ja muž. Da sam na vašem mjestu, a bila sam na vašem mjestu, brisnula bih. Otišla bih makar nakon toga travu pasla. Život u strahu od jebanja ne prolazi brzo. Traje poput robije.

Brojiš dane a ne znaš kad će stražar otključati teška vrata. Rasklepetala sam se a htjela sam samo ispričati što sam jučer čula. Moja tridesetineštogodišnja prijateljica mi je u strogom povjerenju rekla na koji način bježi od muža.

Svaki mjesec uložak među nogama drži umjesto četiri dana dvanaest dana. Sigurna je da je otkrila Ameriku i žali svoje prijateljice koje se još nisu ni ukrcale na Kolumbov brod.

Nisam joj htjela reći da izum nije od jučer. I moja nona i moja mama i ja znale smo biti u pelenama i dvadeset dana mjesečno.

Ovo je odvratna, gadljiva priča bez koje ste mogle biti i vi i ja? Svaka priča o ženi je odvratna. Mi smo niža bića koje naši gospodari podnose jer im je netko rekao da još neko vrijeme moraju izbjegavati mušku guzicu. Istinu o tome kako se zaista osjećamo moramo pred muškarcima sakrivati onako kako sakrivamo krvavi uložak.

Jedini način da izdržimo pasji život kojim živimo jeste laž, laž i samo laž. Ja sam pred gotovo trideset godina prestala lagati. I osjećam se fenomenalno.


60 Comments

 1. Lea
 2. Pacceka
 3. branka
 4. LJILJANA M
 5. sisport
 6. Miki Maus
 7. helena.ludvig@gmail.com
 8. Igor T
 9. sisport
 10. Olivera
 11. Miki Maus
 12. Raja
 13. Rada
 14. VLADO
 15. VLADO
 16. Igor T
 17. kiklop
 18. dolores
 19. helena
 20. Nevena
 21. rascal
 22. James
 23. James
 24. verica
 25. Svasta
 26. Domagoj Bogoljub
 27. LENI
 28. newscom
 29. malte
 30. O UKUSIMA SE NE RA..
 31. Igor T
 32. Sandra8
 33. Anica
 34. Anica
 35. sisport
 36. Anica
 37. Anica
 38. Miki Maus
 39. Anica
 40. Anica
 41. Anica
 42. Marko
 43. sisport
 44. valentina
 45. Nochobdija00
 46. SKARLET
 47. Igor T
 48. Igor T
 49. Lukas
 50. dunja sporer
 51. maria
 52. Miki Maus
 53. Anica
 54. v.or.steffyster@gmail.com
 55. IgorT
 56. Miki Maus