Kurac gospodina Bandića

Znamo tko je Milan Bandić, ipak, za neupućene, gospodin je gradonačelnik Zagreba, a Zagreb je glavni grad male i civilizirane i demokratske i europske zemlje.

Samo neki znaju tko je Željka Markić. Gospođa Željka Markić je na čelu ugledne udruge \”U ime obitelji\”. Gospođa je svoje ogromno znanje i sve svoje talente uložila u borbu za Hrvatsku u kojoj će složno u klinču živjeti Muško i Žensko i proizvoditi male Hrvate i Hrvatice. Gospođa želi, s pravom, Hrvatsku očistiti od kurvi i kurvarluka i perverzija svih vrsta.

A onda… A onda… Onaj Milan Bandić jučer se ukazao na sudu, uz njega je bila i ekipa suradnika i Gospođa. Optužuju ga da je gospođi Markić gradskim novcem pomogao da komotnije skuplja potpise za akciju \”U ime obitelji\”. Nekoliko milijuna Hrvata je podržalo borbu \”U ime obitelji\” jer Hrvatskoj nikad više nego danas nije trebalo bračne ljubavi, bračnih spolnih odnosa i plača u rodilištima. Hrvatska umire ili odlazi, treba Hrvaticama i Hrvatima otvoriti oči i poručiti, vjenčajte se, množite se.

A onda…A onda… A onda su na suđenju, vrijeme će pokazati lažno optuženom uglednom gospodinu gradonačelniku MIlanu Bandiću, pustili snimke prisluškivanih razgovora koje je taj lažno optuženi uglednik i gradonačelnik i budući gradonačelnik Hrvatske vodio sa svojim suradnikom Lovrićem. Gospodin, budući gradonačelnik Hrvatske, od svog suradnika Lovrića glasno i jasno traži da mu \”sa kurca skine gospođu Markić\”. U ime Oca i Sina i Duha Svetoga.

Gospođa koja je za sve Hrvatice i Hrvate katolike Svetica jaše na kurcu oženjenog gospodina Bandića koji je za sve Zagrepčane i Zagrepčanke Dobrota i Časnost?! Gradonačelnik pomaže potrebitima, dijeli besplatno knjige dječici, gradi fontane da bi se žedni mogli napiti, vrući rashladiti, svakoga dana moli boga.

Je li to moguće? Naravno da, na žalost, jest. I dok se od nas Hrvatica i Hrvata traži čednost i razmnožavanje samo uz Božji blagoslov, na tome gospođa Markić posebno inzistira, ista gospođa jaše kurac gospodina gradonačelnika tako žestoko i tako uporno i tako izvanbračno i tako ne od Boga blagoslovljeno da je sa sirotog izmučenog kurca treba skinuti gospodin Lovrić, gradonačelnikova lijeva ruka. Desna je, to smo saznali iz prisluškivanih razgovora, gospodin šofer gospodina gradonačelnika.

Ali to nije sve. Prema onome što je rekao gradonačelnik Katolik, on ne samo da je stenjao pod uvaženom gospođom Markić nego je od nje zatražio i da mu \”popuši kurac\”.

Nečuveno. Tako nešto tražiti od gospođe koja je protivnica svih perverzija, gospođe koja se srcem i dušom zalaže za bračni i samo bračni seks između muškarca i žene?! Pitam ja vas, pitam i sebe, pitam i gospođu Markić koja je očito bila u bliskim odnosima sa gospodinom Bandićem, zašto nije pušenje kurca decidirano odbila i o nemoralnoj ponudi izvjestila javnost.

Valjda i ona zna, mi obični građani ove krasne zemlje to znamo odavno, pušenje ubija. Pušenje kurca posebno jer je ono u Hrvatskoj izjednačeno sa veleizdajom.

Jasno mi je. U svakom ratu koji ima plemeniti cilj sva su sredstva dozvoljena. Zato je gospođa Markić jahala na kurcu gospodina Bandića, zato je on poziva da mu ga \”popuši\”. Ne pitaj što može Hrvatska učiniti za tebe, pitaj što možeš ti učniti za Hrvatsku.

E, sad. Kad se čitava priča dovukla do suda svakako bi trebalo pozvati vještake da oni kažu zadnju. Tko je u ovom jebanju bio veća žrtva? Gradonačelnik koji preklinje Lovrića da sa njegova kurca skine teret ili je ipak više patila gospođa Markić koja je morala pogaziti sva svoja uvjerenja kad ju je pozvalo na \”pušenje\”.

Zašto je to bitno? Zato jer ćemo uskoro glasati za gradonačenika Hrvatske, a sigurno ćemo za koji dan biti pozvani i na novi referendum \”Zaokružimo PROTIV jebanja bez krunice\”. Organizirat će ga ugledna Jahačica.

Želim reći, Drage Hrvatice, dragi Hrvati. I ovo će suđenje, još jedno u nizu, pokazati da mi ni jebenog Bandića ni jebačicu Markić nećemo nikad skinuti sa kurca.