Kad dlake zapale internet

Iz dubine duše svoje žalim ljude koji rade na portalima. Svakih deset minuta moraju objaviti bar jednu brejkingnjuz. Bez obzira što se u svijetu dešava najviše se klikaju, pretpostavljam, inače ih ne bi bilo, njuzovi o ženskom orgazmu i perverzijama kojima su žene bile sklone nekad. Danas smo ukroćene goropadnice.Nekad, dakle u moje vrijeme, žena su ispod pazuha imale grm. Čak su im i noge, malo vjerojatno, ali istinito, bile dlakave. Mladi mi muškarci neće vjerovati, ženama moje generacije, mamama i bakama, i međunožja su bila obrasla dlakama.

Današnje mlade žene znaju sve o tome jer svakih desetak dana, ili češće, prolaze kroz muke paklene. Noge moraju biti glatke poput svile, pazuha gola poput dječje guzice, međunožje, preciznije pička, mora podsjećati na pičkicu djevojčice stare tri dana. Ostalo je perverzija, ostalo je fuj. FUJ!

I zato se jučer zapalio internet. Leonardo DiCaprio je na mreži, i to se danas nosi, objavio prastaru fotku. Na njoj dječačić Leonardo u zagrljaju mame i tate. Ljeto. Tata izgleda normalno, ali mama… ?! Mlada mama je jednu ruku digla u zrak i onom svijetu ali i ovom današnjem pokazala obrasli pazuh.

Komentatori su bili izvan sebe. Je li to moguće? Što je to? Zašto moramo gledati perverzije? Zar u \”ono doba\” nije bilo britvica? DiCaprio, iako se to od njega očekivalo, nije komentirao zločin svoje majke. Sinovi majkama opraštaju i neoprostivo.

Svaki put dok brijem noge pitam se zašto noge ne brije i moj muž. Zašto žene moraju biti glatke poput jajeta, svaka im je dlaka zločin osim onih koje im se sa glave ruše u obliku dugačkih, valoviti umjetnih bičeva. Kad si žensko ne smiješ okolo hodati ćelave glave i dlakavih nogu.

A oni… Muškarci u \”najboljim godinama\”, oni šezdeset plus, njima se nitko ne čudi kad ih vidi kako svijetom stupaju ćelavi. Iz ušiju i nosnica vire im čupavi gusti brkovi i to je seksi. Princ William je u svojoj trideset i nekoj ćelav. To nikad neće biti brejkingnjuz.

Kad bi iz aviona sa dječicom u naručju izašla ćelava Kate Middleton ni to ne bi bila njuz zato jer prvo i prvo, ćelavi princ ćelavu Kate nikad ne bi oženio, drugo i drugo, ako bi oćelavila nakon dva poroda William više s njom ne bi dijelio ni stol ni postelju, a za potrebe snimanja Kate bi na glavi nosila ono što i danas nosi, samo bi dlake bile kineske.

Zaboravila sam reći, onaj brejkingnjuz o pazušnim dlakama gospođe DiCaprio žario je netom jučer.

Danas gori nešto jednako lakozapaljivo. Naučna istraživanja su pokazala da žene u pravilu ne mogu doživjeti orgazam čim im ga on stavi. To zna svaka žena od trinaest do stotrinaest, ali ne i najnoviji istraživači. Po njima, da bi muškarac doveo ženu do orgazma mora je ljubiti, \”strastveno\”, i oralno zadovoljiti.

Zašto je brejkingnjuz da ni jedna žena ne može svršiti čim joj ga on stavi? Zato jer muškarce nije briga je li žena svršila i šta on može učiniti da bi se to ipak dogodilo. Većini je bitno da joj ga uvale u najmanjoj jedinici vremena, da sirotica stenje dok crkava od dosade i zajauče kad on zarokće. Pogledajte bilo koji holivudski \”ljubavni\” film.

Nema veze. Nije da kukam. Ženama ne trebaju dobri ljubavnici, trebaju im dobri vibratori. Što žene očekuju od muškaraca, od onih koje su same izabrale, od junaka svojih života? Moja naučna istraživanja pokazala su da 90% žena od \”svojih\” muškaraca traže samo jedno.

Ne sada! Jurim na depilaciju, ljubavi.