Josipović je progledao

Hrvatska je na nogama. Da li je predsjednik Josipović u sukobu interesa? O čem se radi? Josipović je imao problema sa kapcima pa je iz Njemačke pozvao svoga prijatelja estetskog kirurga Ninkovića da dođe u Hrvatsku, ovdje ga besplatno operira i otvori mu oči. I bi tako! Ali, po nekom hrvatskom zakonu, ako hrvatski dužnosnik primi poklon vredniji od 500 kuna onda je u sukobu interesa. Josipovićevi neprijatelji našeg su najpoznatijeg borca za pravdu, pravednost, novu pravednost i ostale pravednosti prijavili Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa. Žalosno što neki misle da ikakve veze može imati, primjerice, bonbonijera vrijedna 500 kuna i operativni zahvat. Ljudskoj zlobi kraja nema.

Vratimo se malo u hrvatsku prošlost. Kad se Hrvatska tek pridigla na nesigurne nožice jedan od autora našeg Ustava i sudac Ustavnog suda gospodin Smiljko Sokol rekao je da novac nije imovina. Referirao se na brdo love koje je tada u Zagrebačkoj banci držala gospođa Tuđman. Ne bih ovdje spominjala zaboravljenog gospodina i njegovu popljuvanu tezu da gospodin Sokol nije imao probleme sa kapcima. Operiralo ga u Hrvatskoj, zahvat je izveo hrvatski estetski kirurg. I, što se dogodilo? Sokol nas je nakon operacije godinama gledao širom otvorenih očiju, zvali smo ga \”Bambi\”.

Smije li Hrvatska danas u ovakvoj situaciji sudbinu zemlje prepustiti nekom nevještom hrvatskom estetskom kirurgu koji će potezom skalpela našeg predsjednika kome je potreban oštar pogled sokola pretvoriti u začuđenu, bezazlenu životinjicu bez oca i matere? Nikako!

Predsjednikov čin ima još jednu dobru stranu. Neki pokazatelji govore da u Hrvatskoj možeš uspjeti samo ako si kurva. Nisu sve žene koje su dale napumpati sise kurve ali sve kurve imaju napumpane sise. Kome dati u ruke dvije opuštene kožice koje, ako postanu baloni, mogu vlasnicu direktno odnijeti među zvijezde? Yes! Ninković!

Estetski kirurzi ne trebaju samo ženama. Riječki kirurg Zambelli rekao mi je da su međunožno slabo obdareni muškarci također u stalnoj potjeri za nekim ninkovićem. Sigurna ruka može i najslinavijeg pužića pretvoriti u opaku zvijer. Doduše, zahvat među muškim nogama ima i svoju mračnu stranu. Kad ga skalpelom produljiš on je dugačak samo kada visi, u erekciji se sirotan uvuče u sebe.

Bitno? Nebitno. Političari su uvijek pakovanje, nikad sadržaj. Uostalom, hrvatski političari su poznati po tome što nas već desetljećima jebu i bez erekcije. Nismo mi neki zahtjevan narod.

Dakle, da li je predsjednik Josipović u sukobu interesa? Nije. On je od starta poznat po tome da je uvijek bio i ostat će u žestokoj ljubavi sa svojim interesom.

foto: Tabbymom Jen

16 Comments

 1. Marija Bella 11.01.2014
 2. Slobodan Ivanovski 11.01.2014
  • Libero 12.01.2014
   • Miki Maus 14.01.2014
    • Miki Maus 14.01.2014
    • slavica iz SA 14.01.2014
 3. Davor 12.01.2014
  • Miki Maus 15.01.2014
   • slavica iz SA 15.01.2014
    • Miki Maus 17.01.2014
 4. slavica iz SA 13.01.2014
 5. Mimi 14.01.2014
  • Miki Maus 15.01.2014
 6. Biljana 15.01.2014
 7. Biljana 15.01.2014

Josipović je progledao

Hrvatska je na nogama. Da li je predsjednik Josipović u sukobu interesa ili nije? O čem se radi? Josipović je imao problema sa spuštenim kapcima, onda je iz Njemačke pozvao plastičnog kirurga, svoga prijatelja doktora Ninkovića, da dođe u Zagreb i ovdje mu otvori oči. Zamišljeno, učinjeno.

Neki perverznjaci misle da je naš predsjednik, poznat prije svega po zalaganju za pravdu, pravednost, novu pravednost, istinu i poštenje, u ovom slučaju pogriješio. Doktor Ninković ga je operirao besplatno, dakle, Josipović je dobio poklon. Po nekom hrvatskom zakonu, kad naši dužnosnici dobiju poklon vredniji od 500 kuna onda su u sukobu interesa, bla, bla, bla…

Pitanje od ogromne važnosti za demokratsku i sve pošteniju Hrvatsku uskoro će razriješiti Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa. Ne sumnjamo da će članovi povući oštru granicu između poklona u vrijednosti od 500 kuna i operativnog zahvata. Kakve veze međusobno imaju malo raskošnija bonbonijera i plastična operacija? Nikakve.

U davna vremena dok je Hrvatska bauljala na nemoćnim nožicama gospodin Smiljko Sokol, jedan od autora hrvatskog Ustava i sudac Ustavnog suda, rekao je što misli o lovi koju je gospođa Tuđman imala na bankovnom računu. Ostao je upisan u našu povijest po izreci kako novac nije imovina. I nije. Novac je novac a imovina je imovina. Petsto kuna je 500 kuna a operacija je operacija.

Ne bih u ovom kontekstu spominjala zaboravljenog gospodina Sokola da taj isti gospodin nije imao sličnih problema sa kapcima pa ga je u Hrvatskoj operirao hrvatski kirurg. I? Što se dogodilo? Siroti Sokol nas je svo vrijeme dok je bio pri vlasti gledao širom otvorenih očiju, mnogi su ga zbog toga zvali \”Bambi\”.

Kome je danas u Hrvatskoj u interesu da našom zemljom vlada Bambi? Nama treba odlučan čovjek koji će na naše probleme gledati oštrim pogledom sokola. Nikad nam se više ne smije dogoditi ono što nam se već jednom dogodilo, da drhtava, nestručna liječnička ruka opaku ptičurinu jednim potezom skalpela pretvori u sirotu životinju bez oca i matere.

Ovaj čin našeg predsjednika ima i još jednu nimalo zanemarivu dimenziju. U Hrvatskoj možeš, govore mnogi pokazatelji, pristojno živjeti samo ako si kurva. Nije svaka žena koja napumpa sise kurva ali svaka kurva ima napumpane sise. Kome u ruke dati obješene kožice da ih pretvori u balone koji će te lansirati među gospodare Hrvatske? Doktoru Ninkoviću, naravno. Samo dragi bog zna koliko je predsjednik Josipović otvaranjem svojih očiju otvorio radnih mjesta u Hrvatskoj.

Estetski kirurzi ne trebaju samo ženama. Da bi se muški, ali baš onako muški moglo vladati Hrvatskom našim političarima treba veliki kurac. Yes! Ninković! Doduše…Riječki estetski kirurg Zambelli tvrdi da kirurško povećanje kurca ima i svoju mračnu stranu. Nakon operacije kurac je dulji kad visi nego kad se digne.

Da li bi to moga biti problem za naše političare? Nikakav. Njihovo će operirano međunožje izgledati moćno, pakovanje je uvijek bitnije od sadržaja, a nas građane ionako mogu jebati i bez erekcije.

Želim reći. Josipović nije u sukobu interesa, naprotiv, on je od starta bio i ostao u ljubavi sa svojim interesom.

Leave a Reply