Glasajte za MENE!

Ja sam na listi najbolje političke stranke SMS iliti Sasvim mala stranka. Natječemo se u prvoj izbornoj jedinici, tamo gdje su ona dvojica a možda i onaj treći. Naš program: svim potencijalnim rodiljama četiri ćemo godine besplatno dijeliti kondome i pilule. Imat će pravo na besplatan abortus u klinici po izboru. Starcima ćemo osigurati eutanaziju u Nizozemskoj ili Švicarskoj. Prije nego im uvale iglu u žilu svirat će im Lijepa Naša. Mladima ćemo dijeliti marihuanu. Oni mladi koji budu glasali za nas dobit će u apoteci bijelo ili žuto uz predočenje članske iskaznice SMS-a.

Zašto ne smijete glasati za onoga iz Sinja? Zato jer je lažljivac. Stalno naglašava svoje purgersko porijeklo kao da mu je pradjed jahao na konju na Trgu bana Jelačića. A pradjed mu je trčao alku. Zašto se time ne hvali? Što Sinju fali? Snob lažljivi. Jeste li ikad od mene čuli da sam rođena u Opatiji? Tko je od hrvatskih političara rođen u gradu u kome se vilicom i nožem jede od stoljeća sedmog? Tko? Nitko. Svi na listi u prvoj izbornoj su, osim mene, seljačine neviđene. I još se onaj Sinjanin hvali da mu je netko tatin bio ustaša. Meni su SVI u familiji po materi bili ustaše, a tata mi je bio u partizanima, a pokojni brat mi je bio Srbin i četnik. Pa sad ti vidi.

I još vam nešto moram reći o onom iz Sinja. Moj je muž u razmaku od tri dana od njega dobio dva pisma. Poslao mu je i svoju sličicu. On se smiješi nekim ljudima, svi ti ljudi u ustima imaju umjetna zubala. Koju on poruku šalje? Mome mužu neće trebati zubi ako on pobijedi? Bit će na kruhu u vodi? Takav piar je super za moju stranku ali uvreda za moga muža. Ali to nije sve. Umjesto da mu piše, poštovani Antone, napisao mu je samo \”Tone\” i na dvije strane obećao kraljevstvo nebesko. Moj muž nije član SDP-a nego HDZ-a…Jedna digresija. Rekla sam mom Antoniju, tako ga samo ja zovem, neću ti dati pičke ako ne pređeš u SMS i ako ne glasaš za mene. Zakleo se na mrtvu mater da će glasati, ali ja mu nisam dala jer sam na predizbornoj turneji, ali ću mu dati u zahodu stožera u kome ćemo urlati kad Bago objavi rezultate.

Da se vratim onom divljaku iz Sinja. Zašto se mome mužu obraća sa Tone? Moj muž i on nisu zajedno u Taču pili do zore ni u Pepermintu sa onim Tedeskijem slušali ploče. Da, ploče. Kad nisi iz fine familije a moraš ostaviti dojam onda doma imaš gramofon i slušaš ploče. U Pepermintu slušaš ploče dok te za potrebe snimanja za Gloriju žena zaljubljeno gleda. Kad novinari odu ode i žena. I ja bih, da sam na njenom mjestu. To je ona žena koja bi moje unuke hranila tankim kriškama crnog kruha. Zašto tim kruhom ne hrani muža? Otkako je iz Zagreba dobio je bar dvadeset kila.

Kad smo već kod njegove žene da nešto kažem o majci onoga koji ti nešto brblja kad svoj mobitel uperiš u njega na džamboplakatu. Odakle mu lova za sve te plakate? Bila je to zaista velika frka. Kad je onaj iz Sinja ovome sa plakata spomenuo mamu. Zašto mu ne bi spomenuo mamu? U kampanji je sve dozvoljeno a još je mama od onog drugog bila u JNA????!!!! Ako to nije zločin, jebote, ako to nije zločin u Hrvatskoj, što je zločin? Za vrijeme rata imala sam nekoliko prijatelja koji su bili u JNA. Dva su bila ekonomisti, jedna je ženska radila u računovodstvu, dva su bili pravnici. Kad je došla demokracija svi su dobili otkaz, svi su proglašeni izdajicama, za sve su rekli da mrze sve što je hrvatsko, svi su ostali bez stana, a jedan je dobio metak u glavu. I sad neka mi neko kaže da je bez veze onaj iz Sinja napao ovoga iz mobitela?

Treba li štedjeti roditelje u kampanji? NE! Da se roditelji tih monstruma nisu jebali te zvijeri nikad ne bi došle na izborne liste a ova bi zemlja sasvim drugačije izgledala. Sve bi njih trebalo vratiti u očeva jaja neka tamo trunu dovijeka.

Onaj treći u Zagrebu dijeli besplatne udžbenike, rodiljama će sagraditi kuće, majkama sitne djece dat će penzije… Zašto danas djeci u zagrebačkim vrtićima daje devet kuna dnevno? U Auschwitzu bi bila deblja.

Glasajte za mene. Glasajte za SMS, izbacite svoj bijes!

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=3wNlMrfo65w&w=400&h=300]