Bog i pederi

Hrvatska uljuđena javnost je na nogama. Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marković, ugledni čelnik još uglednije organizacije i  Mamić, ugledni čelnik Dinama, tretiraju se poput Isusa na križu. Sva ih hrvatska škrabala rastežu zato jer su  rekli da homoseksualcima nije mjesto u nogometu.

 Da to nisu rekli pojma ne bismo imali da u Hrvatskoj živi Jurica Malčić, pučki pravobranitelj. Jurici je, kad je čuo te homofobne izjave, pao profesionalni mrak na oči. Hitro je zatražio od  Ministarstva obrazovanja i športa i Hrvatskog olimpijskog odbora da provedu nadzor u HNS-u i Dinamu i poduzmu mjere jer, \”homofobne izjave nogometnih čelnika potiču huliganske ispade na tribinama\”.

 Ovo što govori Malčić je krivi navod. Naprotiv. Da su Marković i Mamić rekli da su homoseksualci reprezentaciji kako kruh potrebni, huligani ne bi palili samo tribine nego bi žive zapalili i Markovića i Mamića. To ne bi bilo dobro jer je međunarodna zajednica posebno osjetljiva kad se okolo manjine pale. Tko zna da li bismo zbog tog zločina ikad ušli u Evropu?

Otkud mi ideja da su ova dvojica manjina koja voli dečke? Kakvo glupo i preglupo pitanje. Tri četvrtine svoga života proveli su u svlačionici sa oznojenim ili friškomokrim, najčešće golim, dečkima. Mislim da onaj Malčić baš ne postupa fer. Sjetimo se Crkve u Hrvata i njihovih protupederskih ispada. A svaki drugi katolički svećenik ne može ga držati u gaćama kad ugleda mladu, mušku guzicu iako toj mladoj guzici najčešće nije do katoličkog rektalnog blagoslova.

Naš se Jurica nikad nije oglasio na tu temu. Da li naša Crkva zaista brine o pučkim pravima toliko da pučki pravobranitelj u njoj nema što tražiti? Ili je katoličko jebanje muških guzičica ipak tucanje u ime Boga?

Očito, Jurica zna biti milostiv i zažmiriti kad treba. Neka nađe neku olakotnu okolnost i za Mamića i Markovića. Možda ih je tata tukao kad su bili mali? Zlobnici misle da ovi napadi na suspektne homoseksualce, mnogo preciznije, pedere, koji nisu smogli snage da kamautiraju, idu samo na ruku Štimcu i Sinovčiću.

 Svi znamo kako izgledaju ova dvojica dečkoljubaca. Prvi bi mogao biti zvijezda u svakom bordelu za muškarce, ali tamo ne bi bio toliko dobro plaćen kao što će to biti na novoj funkciji. Drugi, onako vitak, mrk i uvijek odjeven poput modela koji reklamira Armanija…Što više reći?

Među nama, onaj Jurica nije zdrav. Traži da se na ovu temu oglase članovi Hrvatskog olimpijskog odbora koji je, najvjerojatnije,  u bliskoj vezi sa Međunarodnim olimpijskim odborom u kome sjedi časni starčić, svima nama dragi režiser, glumac, političar, rodoljub, čovjekoljubac i Veliki Hrvat Antun Tonči Vrdoljak.

 Ta je ljudina 27. lipnja 1995. godine na saborskoj raspravi izjavila :\”U zadnje vrijeme dovedeno je nekoliko crnaca da igraju za nas košarku. Znam djecu koja žele biti postolari, željezničari, doktori, profesori, ali ne znam ni jedno dijete koje želi biti crnac\”. I što se gospodinu dogodilo? Ništa.

 Koja je razlika između Markovića i Mamića i Vrdoljaka? Vrdoljak ne zna dijete koje želi biti crnac. Ova dvojica ne znaju dijete koje želi biti dečkoljubac. Čemu frka? Da se od Malčića traži da  za novine progovori iskreno, iz srca, onako, baš iz duše, i on bi rekao da ne želi biti ni crnac ni homoseksualac.

 Zato, pustimo pedere na miru. Previše ih ima. A homoseksualci u Hrvata? Neka se u crkvi Bogu mole. To je jedino mjesto u Hrvatskoj gdje su dobrodošli.

9 Comments

  1. Krešimir Preglej 18.11.2010
  2. Krešimir Preglej 18.11.2010
  3. Retka Zverka 19.11.2010
  4. milica 19.11.2010
  5. Žak valenta 21.11.2010
  6. alexxl 21.11.2010
  7. OBPID 22.11.2010
  8. Dovla 22.11.2010
  9. rijecanin 22.11.2010