Bog i pederi

Hrvatska uljuđena javnost je na nogama. Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marković, ugledni čelnik još uglednije organizacije i  Mamić, ugledni čelnik Dinama, tretiraju se poput Isusa na križu. Sva ih hrvatska škrabala rastežu zato jer su  rekli da homoseksualcima nije mjesto u nogometu.

 Da to nisu rekli pojma ne bismo imali da u Hrvatskoj živi Jurica Malčić, pučki pravobranitelj. Jurici je, kad je čuo te homofobne izjave, pao profesionalni mrak na oči. Hitro je zatražio od  Ministarstva obrazovanja i športa i Hrvatskog olimpijskog odbora da provedu nadzor u HNS-u i Dinamu i poduzmu mjere jer, \”homofobne izjave nogometnih čelnika potiču huliganske ispade na tribinama\”.

 Ovo što govori Malčić je krivi navod. Naprotiv. Da su Marković i Mamić rekli da su homoseksualci reprezentaciji kako kruh potrebni, huligani ne bi palili samo tribine nego bi žive zapalili i Markovića i Mamića. To ne bi bilo dobro jer je međunarodna zajednica posebno osjetljiva kad se okolo manjine pale. Tko zna da li bismo zbog tog zločina ikad ušli u Evropu?

Otkud mi ideja da su ova dvojica manjina koja voli dečke? Kakvo glupo i preglupo pitanje. Tri četvrtine svoga života proveli su u svlačionici sa oznojenim ili friškomokrim, najčešće golim, dečkima. Mislim da onaj Malčić baš ne postupa fer. Sjetimo se Crkve u Hrvata i njihovih protupederskih ispada. A svaki drugi katolički svećenik ne može ga držati u gaćama kad ugleda mladu, mušku guzicu iako toj mladoj guzici najčešće nije do katoličkog rektalnog blagoslova.

Naš se Jurica nikad nije oglasio na tu temu. Da li naša Crkva zaista brine o pučkim pravima toliko da pučki pravobranitelj u njoj nema što tražiti? Ili je katoličko jebanje muških guzičica ipak tucanje u ime Boga?

Očito, Jurica zna biti milostiv i zažmiriti kad treba. Neka nađe neku olakotnu okolnost i za Mamića i Markovića. Možda ih je tata tukao kad su bili mali? Zlobnici misle da ovi napadi na suspektne homoseksualce, mnogo preciznije, pedere, koji nisu smogli snage da kamautiraju, idu samo na ruku Štimcu i Sinovčiću.

 Svi znamo kako izgledaju ova dvojica dečkoljubaca. Prvi bi mogao biti zvijezda u svakom bordelu za muškarce, ali tamo ne bi bio toliko dobro plaćen kao što će to biti na novoj funkciji. Drugi, onako vitak, mrk i uvijek odjeven poput modela koji reklamira Armanija…Što više reći?

Među nama, onaj Jurica nije zdrav. Traži da se na ovu temu oglase članovi Hrvatskog olimpijskog odbora koji je, najvjerojatnije,  u bliskoj vezi sa Međunarodnim olimpijskim odborom u kome sjedi časni starčić, svima nama dragi režiser, glumac, političar, rodoljub, čovjekoljubac i Veliki Hrvat Antun Tonči Vrdoljak.

 Ta je ljudina 27. lipnja 1995. godine na saborskoj raspravi izjavila :\”U zadnje vrijeme dovedeno je nekoliko crnaca da igraju za nas košarku. Znam djecu koja žele biti postolari, željezničari, doktori, profesori, ali ne znam ni jedno dijete koje želi biti crnac\”. I što se gospodinu dogodilo? Ništa.

 Koja je razlika između Markovića i Mamića i Vrdoljaka? Vrdoljak ne zna dijete koje želi biti crnac. Ova dvojica ne znaju dijete koje želi biti dečkoljubac. Čemu frka? Da se od Malčića traži da  za novine progovori iskreno, iz srca, onako, baš iz duše, i on bi rekao da ne želi biti ni crnac ni homoseksualac.

 Zato, pustimo pedere na miru. Previše ih ima. A homoseksualci u Hrvata? Neka se u crkvi Bogu mole. To je jedino mjesto u Hrvatskoj gdje su dobrodošli.


Posted

in

by

Comments

9 responses to “Bog i pederi”

 1. Krešimir Preglej Avatar
  Krešimir Preglej

  štovana teta Vedrana, iako nisam baš mlađi od Vas, usudio bih se pitati: koga Vi to zagovarate?, jel pederčiće, jel nogometne biznismene, jel moralno stanje ‘rvatskog naroda općenito – koje jest u K. i bez bezazlenih (nadam se) homića , a, da ne velim, kako je ovo sr. od naroda uvijek imalo problema sa NEKIM bez da skupi hrabrost i baci pogled u ogledalo

 2. Krešimir Preglej Avatar
  Krešimir Preglej

  oprostite, ne mogu izdržat’ koje ba’ manjine?, pa kaj me briga ko’ se s kim (da prostiš), ja sam osobno, ne baš preuspješan heterosekcualac od 60 godina – kaj je tu uspjeh?

 3. Retka Zverka Avatar

  Amin, za post. U suštini, i bog je peder, pardon pedofil, kad mu je pripalo to ekskluzivno pravo da živi u crkvi, tako da nije lako plebsu da odluči kome da se prikloni.

 4. milica Avatar
  milica

  Ma muka mi je vise od pedera i njihovih prava.Samo nesto traze,zahtevaju.Treba i mi heteroseksualci da napravimo presing i da mi trazimo sve i svasta pa da oni postanu heterofobicni.

 5. Žak valenta Avatar
  Žak valenta

  Oprosti Milice ali ti si totalna glupača koja niš ne kuži i bolje da se ni ne javljaš sa svojim komentarima, najprije se malo educiraj i upoznaj nekog pedera ili lezbu da te poduči što je tolerancija i demokracija a vama gđo Rudan preporučam ipak malo više istraživanja prije nego li nešto napišete jer mi sve ovo djeluje ipak malo površno a mislim da vi možete bolje, sretno

 6. alexxl Avatar

  Gušt mi te čitati.

 7. OBPID Avatar
  OBPID

  polako valenta tu su dvije milice jedna je sa dva l

 8. Dovla Avatar
  Dovla

  Svaka cast.Svidio mi se ovaj dio o crkvi(namjerno ne pisem velikim slovom)jer tamo je koljevka licemjerja i potpaljivanja najprimitivnijih osjecaja u svrhu svadje i kontrole.

 9. rijecanin Avatar
  rijecanin

  Svaka cast,vi bi trebali biti kolektivni mozak ovog naroda

  ja sam gay i mogu priznat da su mi najbolji partneri u sexu bili bas oni ozenjeni iz prvih redova na nedjeljnoj misli,a ima ih na bacanje